Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Πύρινα μέτωπα στη Φυλή,τα Καλάβρυτα και την Αίγινα - Νεκρός ένας ηλικιωμένος στην πυρκαγιά στη Φυλή


Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την ώρα πυρκαγιές στο Δήμο Φυλής,στο Πεύκο Καλαβρύτων και  στην περιοχή Κυψέλη Αίγινας

Πριν από λίγο,χωρίς τις αισθήσεις του διεκομίσθη στο νοσοκομείο άτομο που εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που μαίνεται η πυρκαγιά στον δήμο Φυλής.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πυροσβεστική χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένα άτομο, σε εργοστασιακό χώρο παρακείμενο της πυρκαγιάς του δήμου Φυλής Αττικής και παρελήφθη από ασθενοφόρο.

Οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δυσκολεύουν το έργο της πυροσβεστικής και γι’ αυτό οι δυνάμεις έχουν αυξηθεί. Συγκεκριμένα στο σημείο επιχειρούν 13 οχήματα με 26 πυροσβέστες, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, τρία υδροφόρα οχήματα και από αέρος δύο αεροπλάνα και δύο ελικόπτερα.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική, δεν απειλούνται κατοικίες, ωστόσο στην περιοχή βρίσκονται βιοτεχνίες και επιχειρήσεις.
Επίσης σε εξέλιξη είναι φωτιά στην περιοχή Κυψέλη Αίγινας και στο Πεύκο Καλαβρύτων. Η φωτιά στην Αίγινα ξέσπασε σε χώρους οικοπέδων και καίει χαμηλή βλάστηση και ξερά χόρτα. Στην κατάσβεση της φωτιάς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, σύμφωνα με την πυροσβεστική παίρνουν μέρος 10 πυροσβέστες, 5 οχήματα και ένα ελικόπτερο. Οπως ενημερώνει η Πυροσβεστική έχει οριοθετηθεί.

Στο Πεύκο Καλαβρύτων επιχειρούν 22 Πυροσβέστες με 11 οχήματα και ένα πεζοπόρο τμήμα.
https://www.eleftherostypos.gr

Νεκρός ένας ηλικιωμένος στην πυρκαγιά στη Φυλή

Τραγική εξέλιξη στη φωτιά που εξακολουθεί να μαίνεται στη Φυλή. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, γύρω στις 18:00 το απόγευμα εντοπίστηκε σε εργοστασιακό χώρο, κοντά στο πύρινο μέτωπο, νεκρός ένας ηλικιωμένος.

Ο άνθρωπος, ο οποίος δεν είχε τις αισθήσεις του, παραλήφθηκε από ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατά τα φαινόμενα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom