Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ιδρύουν ακαδημία μπάσκετ για φτωχά παιδιά - Χαμός για τον Γιάννη στα Σεπόλια! (φωτο & βίντεο)


Σε μία σπουδαία κίνηση προχωρούν τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, καθώς ανακοίνωσαν τη δημιουργία ακαδημίας μπάσκετ για παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους!

Η αποκάλυψη-έκπληξη έγινε από τα Σεπόλια, όπου διεξήχθη το event των αδελφών Αντετοκούνμπο.Ο Γιάννης και ο Θανάσης, από το κέντρο του γηπέδου όπου ξεκίνησαν όλα, ανακοίνωσαν τη δημιουργία της «Antetokounbros Academy», ώστε να βοηθήσουν τα παιδιά που δεν έχουν τα αναγκαία χρήματα για να προχωρήσουν στον χώρο του μπάσκετ.

Σε συνεργασία με το «Eurohoops» και το Ίδρυμα Ωνάση, η οικογένεια Αντετοκούνμπο θέλει να προσφέρει στην κοινωνία και με αυτόν τον τρόπο και να γίνει το... μέσο για την ελπίδα και τα όνειρα παιδιών που δεν θα μπορούσαν υπό άλλες συνθήκες να κάνουν αυτό που αγαπούν.

Σε πρώτη φάση έχει μαζευτεί το ποσό των 25.000 ευρώ από το event, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις στο συγκεκριμένο κομμάτι.



Χαμός για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στα Σεπόλια!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του αποθεώθηκαν στα Σεπόλια και στη γιορτή που διεξάγεται αυτή την ώρα στο γήπεδο όπου ο MVP του ΝΒΑ έκανε τα πρώτα βήματά του στο μπάσκετ.

Ο χαμογελαστός Γιάννης έφτασε στο event μαζί με τα αδέρφια του και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που έχει γεμίσει ασφυκτικά τον χώρο για να δει τον MVP του ΝΒΑ από κοντά.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη ιαχή («MVP, MVP») ταρακούνησε την περιοχή, η οποία γιορτάζει για το μαγικό ταξίδι του Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την επιστροφή του στο γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια κι εν συνεχεία ανέλαβε ρόλο προπονητή στην κατηγορία U18 του τουρνουά 3on3, η οποία μάλιστα αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 12-11.

«Ποιος θα περίμενε ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο εδώ στο γήπεδο, στα Σεπόλια... Ειλικρινά ανατριχιάζω που είμαι στο ίδιο γήπεδο που μεγάλωσα κι έπαιξα μπάσκετ! Είναι φανταστικό αυτό που γίνεται σήμερα εδώ. Ό,τι κι αν πετύχεις στη ζωή, δεν πρέπει να ξεχνάς από που ξεκίνησες και γι' αυτό ακριβώς θέλω να κάνω το event της ΝΙΚΕ στα Σεπόλια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ από που ξεκίνησα κι αυτό είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή. Σημαίνει πάρα πολλά αυτό το βραβείο του MVP. Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη», είπε ο Γιάννης.



O Θοδωρής Παπαλουκάς

Ο Βασίλης Σπανούλης

Λατρεία για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την οικογένειά του

https://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom