Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Στον «αέρα» το Μουντιάλ στο Κατάρ μετά την σύλληψη Πλατινί (βίντεο)


"Βόμβα" για αφαίρεση του Μουντιάλ από το Κατάρ. Δεν έχουν τελειωμό τα σκάνδαλα γύρω από τη διοργάνωση. Η σύλληψη του Πλατινί έχει "τρομοκρατήσει" τη FIFA. Φήμες για "μυστικά ραντεβού" στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον το Μουντιάλ του 2022, με τους διοικούντες την FIFA να έχουν «μυστικά» ραντεβού για να συζητήσουν το ενδεχόμενο αλλαγής της έδρας του.

Μετά και τη σύλληψη του Μισέλ Πλατινί, οι άνθρωποι της παγκόσμιας ομοσπονδίας φαίνεται ότι είναι έτοιμοι να… τραβήξουν το χαλί κάτω από τα πόδια του Κατάρ, μην αντέχοντας τη σωρεία σκανδάλων γύρω και από τον τρόπο ανάληψης της διοργάνωσης.

Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον, ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΤΝΤ, που αποκάλυψε τις συναντήσεις στα γραφεία της FIFA για το μέλλον του Μουντιάλ του 2022.
Τα διαρκή σκάνδαλα και… η σύλληψη Πλατινί
Εδώ κι αρκετό καιρό, υπάρχουν καταγγελίες για τον τρόπο με τον οποίο δόθηκε η διοργάνωση στους Καταριανούς, καθώς φέρεται να υπήρξε δωροδοκία μελών της FIFA, με τον Μισέλ Πλατινί μάλιστα να οδηγείται νωρίτερα μέσα στην ημέρα στη φυλακή.

Ο Γάλλος πρώην πρόεδρος και της UEFA συνελήφθη σήμερα (18/6) από τις γαλλικές αρχές, δημιουργώντας ένα ακόμη σκάνδαλο για το Μουντιάλ του Κατάρ. Κι αυτό γιατί πλην των κατηγοριών για διαφθορά, υπάρχουν πολλές καταγγελίες και για τον τρόπο που πραγματοποιούνται τα έργα στα γήπεδα, με πλήθος εργατών να έχει χάσει τη ζωή του.
https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom