Τετάρτη, 2 Αυγούστου 2017

Μετά το τσουνάμι αρνητικών σχολίων στα social media δεν έβαλαν τον Χάρρυ Κλυνν στο ΔΣ της ΕΡΤ


Χθες το απόγευμα κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο Χάρρυ Κλυνν είναι ένα από τα δύο μέλη που απομένουν για τη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ, δημιουργώντας… τσουνάμι σχολίων στα social media.

Αποτέλεσμα; Η κυβέρνηση… διέψευσε την είδηση και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, του στιλ «ποιος Χάρρυ Κλυνν;», παρουσιάζοντας σήμερα το πρόσωπο που θα βρεθεί στο νέο ΔΣ της ΕΡΤ.

Στη θέση λοιπόν που χθες το απόγευμα θα βρισκόταν ο δημοφιλής κωμικός ηθοποιός και σεναριογράφος αναλαμβάνει ο συνθέτης Χρήστος Λεοντής!

Αύριο μάλιστα στη μία το μεσημέρι ο σπουδαίος συνθέτης μαζί με τον Γιώργο Θαλασσινό θα περάσουν από ακρόαση στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής!

Έτσι, λοιπόν, σύντομα θα συσταθεί επίσημα το νέο ΔΣ της ΕΡΤ το οποίο θα αποτελείται από τον Βασίλη Κωστόπουλο (διευθύνοντα σύμβουλο), Διονύση Τσακνή (πρόεδρο) και τα μέλη Μιχάλη Γρηγορίου (που ήταν και στο προηγούμενο ΔΣ), Γιώργο Θαλασσινό (που λόγω και των γνώσεών του αναμένεται να ασχοληθεί αυτός κυρίως με το πρόγραμμα) και Χρήστο Λεοντή, ενώ από τους εργαζομένους παραμένει ο Αριστοτέλης Μεταξάς.

Βέβαια από τις πρώτες υποχρεώσεις της νέας διοίκησης είναι να βρεθεί λύση με τη DIGEA, η οποία έχει ενημερώσει πως θα διακόψει τη «φιλοξενία» στην ΕΡΤ αν έως τα τέλη Οκτωβρίου που λήγει η σύμβαση, η δημόσια τηλεόραση δεν δώσει σαφές χρονοδιάγραμμα για το πότε θα εκπέμψει μέσω του δικού της δικτύου…!
http://www.newsit.gr/

Σημείωση Ζείδωρον: Η είδηση ότι ο Χάρρυ Κλυνν είναι ένα από τα δύο μέλη που απομένουν για τη σύσταση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ δεν ήταν ράδιο αρβύλα,αφού δημοσιεύθηκε τόσο στην κυβερνητική Αυγή,όσο και στην φιλοκυβερνητική Εφημερίδα των Συντακτών.  

Μάλιστα η Εφημερίδα των Συντακτών από χτες το βράδυ έγραψε:Όπισθεν ολοταχώς από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής

Δεν υπάρχουν σχόλια: