Σάββατο 26 Αυγούστου 2017

Κι άλλος ένας εργάτης Καθαριότητας Δήμου νεκρός εν ώρα υπηρεσίας!


Άλλος ένας εργάτης Καθαριότητας Δήμου νεκρός εν ώρα υπηρεσίας, σύμφωνα με αποκλειστική ενημέρωση του epoli.gr από το Μέλος της Ε.Ε. & Γ.Σ. της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α., Νίκο Κρέτση.

Συγκεκριμένα, ο άτυχος εργαζόμενος του Δήμου Μαραθώνα - ηλικίας περίπου 40 ετών - έχασε τη ζωή του γύρω στις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου, κι ενώ το απορριμματοφόρο στο οποίο ήταν πλήρωμα κινούνταν επί της Λ. Μαραθώνος, στο ύψος της Ν. Μάκρης, κοντά στο γήπεδο και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία ένα Ι.Χ. έπεσε πάνω στο βαρύ όχημα.

Αν και ο συνάδελφός του, που εν τω μεταξύ είχε αντιληφθεί το “μοιραίο” που έρχονταν… του φώναξε - δεν πρόλαβε να απομακρυνθεί, παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο και δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα.

Αυτήν την ώρα, οι δύο λοιποί συνάδελφοί του (οδηγός και εργάτης αποκομιδής) καταθέτουν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας για το τραγικό γεγονός.

[13:45]: Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του Ι.Χ. ηλικίας 20 ετών, βρέθηκε θετικός σε αλκοτέστ που υπεβλήθη, συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
https://www.epoli.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom