Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017

Ο διευθύνων σύμβουλος της «Παπαστράτος» απαντά στον Τσίπρα για τις επενδύσεις

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

Οχι 300, αλλά 700 εκατομμύρια ευρώ επένδυσε η «Παπαστράτος» ήδη από το 2003, σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλό της, Χρήστο Χαρπαντίδη, ο οποίος μιλώντας στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε στη χθεσινή επίσκεψη του πρωθυπουργού στις εγκαταστάσεις τηςεταιρείας.

«Από το 2003 επενδύσαμε 700 εκατομμύρια ευρώ, συγκεκριμένα το 2015, 25 εκατομμύρια ευρώ. Γνωρίζουμε τις δυνατότητες της Ελλάδας και έχουμε ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα», δήλωσε ο κ. Χαρπαντίδης, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για αλλαγή κλίματος στην οικονομία.

Σε σημερινή του συνέντευξη ο κύριος Χαρπαντίδης μίλησε για μεγαλύτερο ποσό που είχε επενδυθεί ήδη από το 2003.

Χωρίς να γίνει καμία αναφορά για το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα, «Είσαι σίγουρος ότι δεν μας κοροϊδεύει;» που αναφερόταν στο πρόσωπό του, ο πρόεδρος της Παπαστράτος' επισήμανε, μεταξύ άλλων:

«Η επένδυση γενικά, βοηθά τις ελληνικές εξαγωγές και είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Αρχίζουμε και χτίζουμε τα νέα κομμάτια του εργοστασίου και θα έχουμε νέα παραγωγή από τον Οκτώβριο».

Για την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις εγκαταστάσεις είπε ότι ο κύριος Τσίπρας έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για αυτό που συμβαίνει, είδε την μεταμόρφωση που γίνεται, ενώ συνομίλησε και με εργαζομένους για τα προβλήματα του κλάδου. Συζήτηση έγινε, επίσης και για το μεγάλο πρόβλημα του καπνικού λαθρεμπορίου.

Για τις δυσκολίες που αντικειμενικά αντιμετωπίζει η χώρα και δη οι επιχειρήσεις ο κύριος Χαρπαντίδης επισήμανε ότι η γραφειοκρατία είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που τραβά πίσω τις επενδύσεις, αφού παραδέχτηκε ότι τα πράγματα είναι δύσκολα σε όλους τους κλάδους.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: