Δευτέρα 21 Αυγούστου 2017

Σοκαριστική μαρτυρία για το θάνατο του οπαδού του ΠΑΟΚ, Χρήστου Μπακόλα


- Στο νερόμυλο της Κρύας της Λιβαδειάς κόπηκε το νήμα της ζωής του Χρήστου Μπακόλα
- Ο οπαδός του ΠΑΟΚ τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι πριν από τον αγώνα της ομάδας του με τον Λεβαδειακό
- Στη σελίδα PAOK Voice στο Facebook περιγράφεται ο τρόπος που
χτύπησε από έναν φίλο του, ο οποίος διατηρεί την ανωνυμία του
- Ισχυρίζεται ότι ο 24χρονος μπήκε και στον νερόμυλο και άρχισε να τρέχει (σαν χάμστερ) χωρίς να μπορεί να τον σταματήσει



Ο Χρήστος δεν πρόλαβε τους φίλους του που έφυγαν για τη Λιβαδειά, καθώς αποφάσισε την τελευταία στιγμή να ταξιδέψει για το πρώτο ματς του ΠΑΟΚ. Eτσι, πήρε το τρένο για να πάει στον προορισμό του!
Συναντήθηκε μαζί τους στην Κρύα, εκεί όπου βρίσκεται ο νερόμυλος, όπου σκοτώθηκε.
Μπήκε σε αυτόν και άρχισε να τρέχει, μα διαπίστωσε ότι δεν μπορεί να τον σταματήσει και αυτός ανέπτυξε ταχύτητα. Προσπάθησε πανικόβλητος να βγει ανάμεσα από τις ακτίνες του και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, αναφέρει η ανώνυμη μαρτυρία στο Facebook.
«Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι. Δεν το ξέραμε πως θα πάει στο παιχνίδι. Δεν το πιστεύουμε ότι έφυγε έτσι από κοντά μας. Οι αστυνομικοί πήραν τη μητέρα του τηλέφωνο και της το ανακοίνωσαν», δήλωσε στο Newsit.gr στενό πρόσωπο από το περιβάλλον του και πρόσθεσε για τον Χρήστο που αγαπούσε την πυγμαχία: «Ήταν ένα χαρούμενο παιδί. Δεν μπορώ να το πιστέψω».
Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ο Μπακόλας απεγκλωβίστηκε και έπειτα στο νοσοκομείο της πόλης διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Ρεπορτάζ: Μίλτος Σακελλάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom