Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

ΤΩΡΑ: Ομηρία σε εξέλιξη στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου (φωτο)


Συναγερμός επικρατεί αυτή την ώρα στο ΑΤ Γαλατσίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, Νιγηριανός κρατούμενος έχει πάρει όμηρο το ανήλικο παιδί του και απειλεί να το σκοτώσει με σπασμένο τζάμι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr το νεαρό παιδί πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να δει τον κρατούμενο πατέρα του και να ρυθμίσει ταυτόχρονα το θέμα παραμονής του σε οικείο πρόσωπο.

Κατά την διάρκεια λοιπόν της διαπραγμάτευσης ο Νιγηριανός φέρεται να άρπαξε το ανήλικο παιδί, να έσπασε ένα τζάμι και να ακούμπησε το γυαλί στο λαιμό του τέκνου του, απειλώντας ότι θα το σκοτώσει.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νιγηριανός συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμό.

Ομηρία… το χρονικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, ένας Νιγηριανός άνδραςσυνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίου. Εκεί η σύλληψη μετατράπηκε σε ομηρία, αφού ο άνδρας είχε μαζί του το ανήλικο παιδί του και ξεκίνησε να απειλεί!
Ο άνδρας μιλούσε σπαστά ελληνικά κι έτσι οι αστυνομικοί δεν μπορούσαν να καταλάβουν ακριβώς τι έλεγε, ωστόσο το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο άνδρας απειλούσε να αυτοκτονήσει!
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ειδικοί διαπραγματευτές της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίοι κατέβαλαν κάθε προσπάθεια ούτως ώστε η ομηρία να λήξει αναίμακτα, ειδικά εφόσον στην απίστευτη υπόθεση εμπλέκεται κι ένα ανήλικο παιδί.
Τελικά, λίγο μετά τις 16:30 το απόγευμα και μετά την έγκαιρη παρέμβαση των διαπραγματευτών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο άνδρας αποφάσισε να παραδοθεί. Ευτυχώς το συμβάν έληξε αναίμακτα και το παιδί του άνδρα είναι καλά στην υγεία του.
Το newsit.gr βρέθηκα άμεσα στο σημείο για να σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις της υπόθεσης.
Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το Αστυνομικό Τμήμα Γαλατσίουομηρίαομηρία
Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Μίλτος Σακελλάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom