Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Σφοδρή επίθεση Άδωνι στον Λαζόπουλο και προαναγγελία χυδαίων επιθέσεων σε "όσους τολμήσουν να ρίξουν την Κυβέρνηση" (βίντεο)

«Οι ευγένειες θα τελειώσουν στη χώρα τη Δευτέρα αν...» είπε μεταξύ των πολλών εκφοβιστικών φράσεων απόψε στο STAR,μέχρι και για τη Μικρασιατική καταστροφή μίλησε ο αθεόφοβος.

"Σήμερα διάβασα σε τρία μπλογκς ότι ο γνωστός καλλιτέχνης, Λάκης Λαζόπουλος, που ξεκίνησε την ιστορία με τον Χαϊκάλη, και που κάνει τόσο σκληρή προσπάθεια να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, συγκαταλέγεται στους Έλληνες που έβγαλαν εκατομμύρια ευρώ στο εξωτερικό την ώρα της κρίσης. Περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ", κατήγγειλε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο Άδωνις Γεωργιάδης,χωρίς να έχει το παραμικρό στοιχείο.

«Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, θα κάνω ερώτηση στη Βουλή για αυτό», συμπλήρωσε με θράσος ο επικίνδυνα επιπόλαιος Άδωνις Γεωργιάδης.


Νωρίτερα, ο βουλευτής της ΝΔ, τόνισε για τη δεύτερη ψηφοφορία για την προεδρική εκλογή, «είναι δύσκολο να βρεθούν οι 12 ψήφοι, αλλά είναι λιγότερο δύσκολο από το να βρισκόντουσαν οι 20, που ήμασταν στην προηγούμενη ψηφοφορία».

«Οι ευγένειες θα τελειώσουν στη χώρα τη Δευτέρα», ανέφερε νωρίτερα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom