Τετάρτη, 31 Δεκεμβρίου 2014

Κολώνα της ΔΕΗ έπεσε σε σπίτι στη Δροσιά - ΦΩΤΟ κ VIDEO


Σοβαρά προβλήματα από την κακοκαιρία και τα χιόνια στα βόρεια προάστια της Αττικής. Κολώνα της ΔΕΗ έπεσε σε σπίτι στη Δροσιά.

Μπορεί οι κάτοικοι των βορείων προαστίων της Αττικής να είδαν τελικά άσπρη μέρα όμως μαζί με τα χιόνια ήρθαν και τα προβλήματα τόσο στους δρόμους όσο και στην ηλεκτροδότηση. 


Κολώνα της ΔΕΗ έπεσε σε σπίτι στη ΔροσιάΟπως περιγράφει στο Νewsit η κυρία Δέσποινα, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που βρίσκεται δίπλα στην κεντρική πλατεία της Δροσιάς "στις 2.00 τα ξημερώματα ακούσαμε έναν τρομακτικό θόρυβο και πεταχτήκαμε από τα κρεββάτια μας. Σείστηκε ολόκληρο το σπίτι. Βγήκαμε έξω και είδαμε την κολώνα της ΔΕΗ μέσα στην αυλή μας". 

Πριν λίγη ώρα φορτηγό - γερανός απομάκρυνε την κολώνα από το σημείο και τώρα η οικογένεια της κυρίας Δέσποινας προσπαθεί να αποκαταστήσει τις ζημιές στο σπίτι της.  Στο μεταξύ μάχη για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης στα βόρεια προάστια δίνουν τα συνεργεία της ΔΕΗ ενώ οι υπάλληλοι του Δήμου με εκχιονιστικά μηχανήματα κρατούν ανοιχτούς τους δρόμους. 

Οι περισσότεροι κάτοικοι πάντως απολαμβάνουν το λευκό τοπίο...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: