Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Έλληνας ο νεκρός στο Norman Atlantic - BINTEO ντοκουμέντο από το εσωτερικό του πλοίου

Ηχητικό ντοκουμέντο! Η στιγμή που το Norman Atlantic εκπέμπει SOS

Αρχικά ιταλικές πηγές ενημέρωσαν το Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ότι υπάρχει ένας νεκρός που είχε εγκλωβιστεί στον καταπέλτη του Norman Atlantic. Νωρίτερα, η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος.

Η γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί μαζί με τον άντρα που βρέθηκε νεκρός, σώθηκε και έχει ήδη μεταφερθεί στην Ιταλία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας βούτηξε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρός από τα σωστικά συνεργεία και είναι Έλληνας. Δείτε την επίσημη ανακοίνωση που έκανε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος Νίκος Λαγκαδιανός.



Νεκρός είναι ο Γιώργος Δούλης, που ταξίδευε για την Ιταλία μαζί με τη σύζυγό του, Θεοδώρα, η οποία έχει σωθεί και μεταφέρεται στο Μπρίντεζι της Ιταλίας. Το αρμόδιο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Ιταλίας (RCC ROMA) επιβεβαίωσε την ανάσυρση νεκρού άνδρα από τη γλίστρα διάσωσης επιβατών.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άτυχος άνδρας και η γυναίκα του είχαν εγκλωβιστεί στη γλίστρα του πλοίου κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν.
Μέσα στο Norman Atlantic την ώρα της φωτιάς

Το πρώτο βίντεο με την αντίδραση των σοκαρισμένων επιβατών του Norman Atlantic δημοσιεύθηκε πριν από λίγο. Δείτε τις κινήσεις που κάνουν αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στο κατάστρωμα.



Το θρίλερ του Νorman Atlantic μέσα από τις μαρτυρίες των επιβατών

Οι περιγραφές των επιβατών του Norman Atlantic συγκλονίζουν. Οι εκατοντάδες πολίτες ξύπνησαν μέσα στη νύχτα από τη σειρήνα του συναγερμού και αμέσως τους τύλιξαν οι πυκνοί καπνοί με το δάπεδο να "ανάβει" από τη φωτιά. Αμέσως μετά ανέβηκαν στο κατάστρωμα και ήρθαν αντιμέτωποι με το δριμύ ψύχος, τη δυνατή βροχή, τους ισχυρούς ανέμους και το χαλάζι. Δείτε το βίντεο της ΝΕΡΙΤ.



Ηχητικό ντοκουμέντο! Η στιγμή που το Norman Atlantic εκπέμπει SOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom