Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Σε ποιους απευθύνεται ο Σταϊκούρας με το ακροβατικό δελτίο τύπου, περί πλεονάσματος;;;


— ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ — ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΜΕΣΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΙΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

— Τον τελευταίο μήνα και ενόψει ζητιανιάς, της χούντας των Αθηνών προς τη Τρόϊκα, για 1 ψωροδίς €, τη στιγμή που έχουν φάει 130 περίπου χωρίς αντίκρυσμα για την οικονομία, μας βομβαρδίζουν με τις…. «επιτυχίες» του φαντάσματος, που ακούει κουφίζοντας, στο όνομα πρωτογενές πλεόνασμα.

— Το τι φτύσιμο έχει εισπράξει το αληταριό του υπουργείου οικονομικών, γι΄ αυτή την αυθαιρεσία, τόσο εντός και εκτός Ελλάδος, τόσο εντός και εκτός Ευρώπης, δεν περιγράφεται. Επίσης δεν περιγράφεται, το τι πλάτη αποδοκιμασίας έχει εισπράξει από τα αρμόδια όργανα της ΕΕ. Μόνο άσχετοι, πρωθυπουργοί, πχ Ρουμανίας (!?!?!?) βρίσκονται για να πουν καμιά κουβέντα απλής πολιτικής στήριξης της χούντας των Αθηνών.

— Οι εκπρόσωποι της Τρόϊκα (ΔΝΤ – ΕΚΤ – ΕΕ) δείχνουν να έχουν πάρει ανάποδες και δεν αποδέχονται τις ακροβατικές αλχημείες των Στουρνάρα, Σταϊκούρα, Θεοχάρη και των προϊσταμένων τους πολιτικών αρχηγίσκων, με αλλαγή μεθοδολογιών εκτιμήσεων, στο μέσον ή κατά τη διάρκεια της διαχειριστικής περιόδου 2013!!! Και μιλάμε μόνο για 1 δις €, όταν με πορδές, χορηγούνταν δεκάδες δισεκατομμύρια κάθε φορά. Η άρνηση της τρόϊκα είναι που οδήγησε τα σαΐνια του υπουργείου οικονομικών, να προχωρήσουν άρον-άρον, στην έκδοση εντόκων γραμματίων Ελληνικού δημοσίου, ύψους ….1 δις €, για υποκατάσταση της δόσης, αλλά εν μέσω οργίου φημών, για καταλήστευση των καταθέσεων αποταμιευτών.

— Στα οικονομικά, και ιδιαίτερα στη λογιστική, ισχύουν (αν θυμάμαι καλά) τρεις μέθοδοι εκτιμήσεων και προβλέψεων, εν όψει έναρξης μιας ετήσιας διαχειριστικής περιόδου. Οι μέθοδοι αυτές συνήθως συγκρούονται μεταξύ τους και εκάστη παράγει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ αποτελέσματα. Η οικονομική και η λογιστική επιστήμη, έχουν μεγάλο τρωτό σημείο, την αδυναμία επιβολής ενός ενιαίου τρόπου, επιλογής μιας κοινής μεθοδολογίας εκτιμήσεων και προβλέψεων. Ισχυρά οικονομικά συμφέροντα, γυμνασμένα σε μακροοικονομικές αναλύσεις, δεν θέλουν τέτοιες δεσμεύσεις.

— Όμως έχει επιτευχθεί μια σοβαρότατη συμφωνία, η οποία έχει θεσμοθετηθεί σε όλα τα «πολιτισμένα» κράτη. Επιτρέπεται η ελεύθερη επιλογή της μεθόδου εκτιμήσεων και προβλέψεων, αλλά ο κάθε οικονομικός οργανισμός, είτε του ιδιωτικού, είτε του δημόσιου τομέα, είναι υποχρεωμένος να διατηρεί την ίδια μεθοδολογία, σε όλη τη διάρκεια της διαχειριστικής περιόδου, με την οποία άρχισε αυτή τη διαχειριστική περίοδο. Αυτή η συμφωνία έχει επιτευχθεί, για τη στοιχειώδη προστασία των επενδυτών χρηματιστηρίων, όπου «παίζονται» παγκοσμίως εκατοντάδες τρισεκατομμύρια, αλλά και αποταμιευτών τραπεζών. Αν δεν υπάρξει έστω σε ετήσια βάση σταθερότητα μεθόδου εκτιμήσεων και προβλέψεων, τα πάντα καταρρέουν και τη κατάρρευση τη ζούμε, με τις αλχημείες και τα αλλοπρόσαλλα ακροβατικά, επικίνδυνων τύπων, σαν τον Στουρνάρα, σαν τον Σταϊκούρα, σαν τον Θεοχάρη, σαν τους «δημιουργικούς λογιστάκους» Σημίτη και Αλογοσκούφη. Βλέπουν τα ακροβατικά και οι σε αναμονή ευρισκόμενοι εξουσιαστές, τα σπουδάζουν και τα κρατούν για την ανάγκη τους και συνεχίζουν τον φαύλο κύκλο της οικονομικής καταστροφής.

— Αν διαβάσετε το «Δελτίο Τύπου» του Σταϊκούρα, «σχετικά με τα προσωρινά αποτελέσματα εκτέλεσης του Κρατικού Προϋπολογισμού για την περίοδο Ιανουαρίου – Νοεμβρίου 2013» και προσέξετε κάπου στη μέση το γραφικό, και να μη ξέρετε από οικονομικά, μπορείτε να καταλάβετε, ότι τον Ιούλιο 2013, όταν όλα αποδεικνύονταν ότι διαλύονται και χρεοκοπούμε και επίσημα, οι απατεώνες της «δημιουργικής λογιστικής» έπιασαν ξανά δουλειά και αλλοίωσαν τα οικονομικά μεγέθη και τις οικονομικές καταστάσεις του κράτους, κατά τρόπο ανεπίτρεπτο και επιστημονικά βάρβαρο και κυρίως ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟ.

Ο πολιτικός απατεώνας Σταϊκούρας, εκπροσωπόντας τη χούντα αχυρανθρώπων Σαμαρά – Βενιζέλου μας λέει, ότι έκλεισε τον Ιούνιο 2013, με ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 1,51 δις €, αλλά ΏΩΩΩΩΩ του… θαύματος, ξεκινά τον αμέσως επόμενο μήνα Ιούλιο 2013, με… πρωτογενές πλεόνασμα 2,56 δις €!!!! Αυτές οι αντεπιστημονικές και στη πράξη αντιδημιουργικές πρακτικές, είναι κάτι πολύ περισσότερο από γελοίες. Με την έναρξη της οικονομικής περιόδου 1/1 -31/12/2013, η χούντα επέλεξε στη τύχη μια μέθοδο καταγραφής εκτιμήσεων και προβλέψεων, η οποία λειτούργησε σαν λαχείο που δεν πιάνει ούτε αμορτί!!! Όταν τον Ιούνιο 2013 διαπίστωσαν ότι όλα καταγράφονται σκατά κι΄ απόσκατα, αλλάζουν τη μέθοδο (που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ στη διάρκεια της αυτής οικονομικής χρήσης) πρόσθεσαν και τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους και θαυματοποίησαν με την έναρξη του θέρους. Το μεγάλο πρωτογενές έλλειμμα, βαφτίστηκε μονομιάς…. πρωτογενές πλεόνασμα!!!!

Μέσα στο κείμενο του δελτίου τύπου, με τις χοντρομαλακίες που γράφει για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και επιστημονικώς αβάσιμα, ποιους προσπαθεί να πείσει????

==== Ανθρώπους σαν και μένα??? ΑΔΥΝΑΤΟ και ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. Υπάρχει χάσμα τιμιότητας.
==== Πραγματικούς ντόπιους και ξένους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ???? Οι μεν ντόπιοι και μέχρι χθες ντοπιοποιημένοι, φεύγουν για να σωθούν από τους μεγαλοαπατεώνες που κυβερνούν και συγκλέβουν μαζί με τους τραπεζίτες και τους εργολάβους, οι δε ξένοι (πραγματικοί επενδυτές και όχι αεριτζήδες γύπες) γελούν με το χάλι μας και μας κρατούν έξω από τα ενδιαφέροντά τους.
==== Τα κόμματα της συμπολιτευόμενης σύμπασας κατ΄ όνομα «αντιπολίτευσης» ???? Όλοι αυτοί αδιαφορούν και περιμένουν το σάπιο φρούτο, για να πάρουν σειρά να κάνουν μια από τα ίδια και χειρότερα, αφού θα βρουν κάλπικες λύσεις, στα συρτάρια της διαδοχής.
==== Τους στενούς τους συνεργάτες???? ΑΣΤΕΙΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. Δεν χρειαζόταν να επικοινωνήσει μαζί τους με δελτίο τύπου.

ΝΟΜΙΖΩ, ότι ο απίθανος Σταϊκούρας και ο γκαγκάς αχυράνθρωπος αρχηγός του Σαμαράς, εξέδωσαν το ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΟ δελτίο τύπου, για να τους ακούσουν και να τους λυπηθούν στις Βρυξέλλες. Εκεί παίζεται ξανά το βρώμικο παιχνίδι καταστροφής της οικονομίας μας, μέσα σε έναν φαύλο κύκλο ερασιτεχνισμών και παγαποντιών.

ΔΕΝ μ΄ ενδιαφέρει αν εν τέλει η ΕΕ και η Τρόϊκα αποδεχθούν τα ακροβατικά των Σαμαρά – Βενιζέλου – Στουρνάρα – Σταϊκούρα. Ξέρω ότι ο φαύλος κύκλος έχει όρια. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΑΙ. Ας πούμε ότι θα αποδεχθούν τις μαλακίες του υπουργείου οικονομικών….
ΚΑΙ ΜΕΤΑ???? Η νέα χρονιά???? Τα υπόλοιπα κράτη μέλη????

Και για την οικονομολογική βλακεία υπάρχουν όρια και οι γκαγκάδες νεοναζί συγκυβερνήτες των Αθηνών, τα έχουν ξεπεράσει. Μόνο πλεόνασμα βλακείας έχουν παντού και καταστρέφουν τη χώρα.

από τον ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom