Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Η ΔΗΜΑΡ μπαζώνεται

Γράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr
Ευρωβουλευτίνες για μπάζα στα καλλιστεία του Σινέ Κεραμεικός. Δεν χρειάζονται ονόματα.
Το πρώην βούρλο της δημοσιογραφίας και νυν γκόμενα του νταραβεριτζή της παπανδρεϊκής ΔΕΗ.

Και το βούρλο του πανεπιστημίου, σύζυγός του πρώην διευθυντή σαββατιάτικης εφημερίδας και νυν μπλογκο-εκδότη της παπανδρεϊκής δημοσιογραφίας.
Είναι η γνωστή κυρία που έχει αναλάβει να ξεπουλήσει παρασκηνιακά το σκοπιανό για λογαριασμό του Γεωργάκη.
Είδαν φως και ανέβηκαν. Ή μάλλον είδαν να έρχονται ευρωεκλογές οπότε σου λέει «ας χωθούμε ποτέ δεν ξέρεις». Ντούμ Σπίρο, Σπέρο.
Ποιος περίμενε ότι το βούρλο της δημοσιογραφίας θα εξασφάλιζε τόσο ωραία και καλοπληρωμένα χρόνια στις Βρυξέλλες; Για να μην επεκταθώ στα γκομενικά της ΔΕΗ.
Αλλά τι περιμένεις όταν κουμάντα στο ΔΣ της δημόσιας επιχείρησης ηλεκτρισμού κάνει η κόρη της Ασημίνας;
Ευρωβουλευτίνες για τα μπάζα μαζί, προσθέτω, με τα ζόμπι του Παπανδρεϊσμού. Γιατί στη ΔΗΜΑΡ ξενύχτησε και ο Πάνος Μπεγλίτης.
Μ’ αρέσει που ο Κουβέλης δεν θέλει να τακιμιάσει με το ΠΑΣΟΚ αλλά έχει πήξει το μάτι του ΔΗΜΑΡίτη από ΠΑΣΟΚίλα και Παπανδρίλα και μάλιστα του χειρίστου είδους. Για να μην ανοίξω το στόμα μου για τον Λοβέρδο…
Αυτό έλειπε βρε παιδί μου από την ΔΗΜΑΡ, εγώ φταίω που δεν το είχα καταλάβει.
http://lykavitos.gr/

Σχόλιο Ζείδωρον:Το κείμενο είναι γρίφος και μοιάζει να 'χει γραφτεί για τους κατοικούντες στο κέντρο της... Ιερουσαλήμ και μάλλον κάπου στοχεύει!
Και μεις ως παροικούντες αδυνατούσαμε να ταυτοποιήσουμε πρόσωπα και πράγματα στην αρχή,όμως με λίγο γκουγκλάρισμα το "βουλωμένο" γράμμα ανοίγει σαν άλμπουμ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom