Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΝΑΙ. ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΟΧΙ
«Ασκούμε δριμεία κριτική και θα συνεχίσουμε να την ασκούμε, διότι και οι δύο, Γ. Ραγκούσης και Χρ. Βλαχογιάννης, θέλησαν να πανηγυρίσουν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ έργο την παραμονή παραίτησης του πρώτου από τη θέση του υπουργού υποδομών. Ένα απλό έγγραφο, έγινε προσπάθεια να παρουσιαστεί ως έτοιμο έργο».

ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ! Χειροκροτούσαν τους εαυτούς τους και αυτοθαυμάζονταν
«Φιέστα» με 6 θεατές!
«Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που έγινε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του νησιού μας την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου. Η δημοτική πλειοψηφία αυτοχειροκροτήθηκε, αυτοθαυμάστηκε, αυτοζητωκραύγασε και στο τέλος αναρωτήθηκε γιατί έμεινε μόνη της στην αίθουσα».

Ερώτηση στη Βουλή για το Γυμνάσιο Παροικιάς
«Με πρωταγωνιστή το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του Γυμνασίου Παροικιάς συνεχίζεται η διεκδίκηση σύγχρονων κτιριακών εγκαταστάσεων για τους μαθητές του νησιού μας».

Θυμήθηκαν και το εμπορικό λιμάνι!
«Ούτε δεσμεύσεις κονδυλίων υπάρχουν μέσα στο έγγραφο, ούτε τίποτα. Απλά, κάποιοι θυμήθηκαν κάτι, που υπάρχει εδώ και χρόνια στα συρτάρια!».

Το τέλος μια γενιάς. Του Δ.Μ.Μ.
«Θάλασσα τα έκαναν οι αριστεροί με τη συμφωνία της Βάρκιζας, θάλασσα τα έκαναν και οι δεξιοί ξεπουλώντας αγώνες βουνών σε «άνακτες» μη φέροντας καν Ελληνικό επίθετο. Η συνέχεια γνωστή. «Γενιά Πολυτεχνείου», έντονη κομματικοποίηση, ξεπουλήματα».

Ψίθυροι... Airport
«Το πόσο καλά «κλειδωμένο» είναι το αεροδρόμιο μετά την απόφαση Γ. Ραγκούση μπορούμε να το κρίνουμε εύκολα. Αρκεί να αναλογιστούμε ότι ο μόνος πολίτης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου που μίλησε και δήλωσε χαρούμενος για την ανακοίνωση, ήταν ο κεντρικός πράκτορας εταιρείας με τα πλοία που ταξιδεύουν στην Πάρο. Σιγουρεύτηκε για την δουλειά του ο άνθρωπος».

Αρνητική η Περιφέρεια για τις Α.Π.Ε.
«Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και πιο συγκεκριμένα η γνωμοδότηση για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων 10 αιολικών πάρκων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στα νησιά Νάξο, Τήνο, Άνδρο και Πάρο».

Το χαράτσι των ακινήτων
«Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου ανέλαβε πρωτοβουλία για την «οργάνωση πρωτοβουλίας ενάντια στο χαράτσι ακινήτων».

Οι καλοί παίκτες να γίνουν καλοί συμπαίκτες. Του Μιχ. Παπαδάκη
«Αυτό, όμως, που χρειάζεται περισσότερο ο Νηρέας είναι αυτό το τσούρμο καλών παικτών να γίνουν οι καλύτεροι συμπαίκτες. Αν συμβεί αυτό, τότε, η ομάδα θα έχει υψηλότερες προσδοκίες για τη φετινή σεζόν. Ας μην λησμονάμε πως ότι κατάφερε το 2009 ο Νηρέας, με το να ανέβει στη Δ' Εθνική, έγινε με όχι σπουδαίους παίκτες τόσο, όσο με σπουδαίους συμπαίκτες».

Δραστηριότητες του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς
«Η Δ' τάξη του Δημοτικού Σχολείου Αγκαιριάς στο πλαίσιο προγράμματος του υπουργείου πολιτισμού και τουρισμού, επισκέφθηκε τη Νάξο».

Απόρριψη για το Δήμο Πάρου
«Απορρίφθηκε από την Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου η αίτηση χρηματοδότησης του Δήμου Πάρου, για την αποκατάσταση του ΧΑΔΑ (χωματερή) στη θέση Χωριουδάκι - Λάκκοι Παροικιάς».

Μαγική εικόνα! Αστέρας Μαρμάρων - Ίος 0-1
«Το ποδόσφαιρο ήταν, είναι, και θα συνεχίζει να είναι, ο βασιλιάς του αθλητισμού, γιατί πολύ απλά έχει ως συστατικό του στοιχείο την έκπληξη».
http://fileleutheros.pblogs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom