Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τι εξόργισε τον Καρατζαφέρη κι έφυγε οργισμένος από το Προεδρικό;


«Σε τέτοιες κρίσιμες στιγμές δεν είναι δυνατόν ο κ. Παπανδρέου και ο κ. Σαμαράς να παρασύρουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε επικοινωνιακές πρακτικές. Λυπάμαι πραγματικά» επανέλαβε δις ο κ. Καρατζαφέρης αποχωρώντας οργισμένος από το Προεδρικό Μέγαρο,μόλις 5 λεπτά μετά την είσοδό του.


Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για τον λόγο της αποχώρησής του ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. με έντονό ύφος απάντησε «Ας το ανακοινώσει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Εάν θέλει.»

Ο κ. Καρατζαφέρης κατήγγειλε ότι η σύσκεψη άρχισε χωρίς εκείνον ο οποίος βρισκόταν σε διαφορετικό γραφείο περιμένοντας ουσιαστικά τις αποφάσεις των κκ Παπούλια, Παπανδρέου και Σαμαρά.

Αυτή την ώρα παραμένουν στο Προεδρικό οι Γιώργος Παπανδρέου και Αντώνης Σαμαράς. Νωρίτερα η γγ του ΚΚΕ και ο πρόεδρος του ΣΥΝ, Αλέξης Τσίπρας είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν θα μετέχουν στη σύσκεψη των αρχηγών.

Ο κ. Παπανδρέου θα υποβάλει στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την παραίτησή του και την παραίτηση όλων των μελών της κυβέρνησης ώστε να σχηματισθεί η νέα κυβέρνηση συνεργασίας.

Πηγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στενοχωρήθηκε ο Καρατζαφύρερ γιατί δεν βάλανε τους τραπεζίτες να μας γα..ουν. Φαινόταν καιρό τώρα από ποιόν τάπερνε τα φώτα του ο καραγκιόζης . Ισως για αυτό ήταν το μόνο κόμμα που δεν ...χρώσταγε στις τράπεζες.

Όλα όσα είπε φεύγοντας ήταν στάχτη και πρόφαση.

Ανώνυμος είπε...

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη Καρα-γκιόζηδες, να γελάμε και λίγο...

Read more: Go to TOP and Bottom