Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Οι όροι του Λουκά Παπαδήμου σύμφωνα με τη ΝΕΤ


Το μεγαλύτερο ρόλο στα παιχνίδια των πολιτικών αρχηγών παίζουν και τα επικοινωνιακά τρικ και οι διαρροές έγκυρων πηγών!

Από το Μέγαρο Μαξίμου διέρρευσαν πληροφορίες,τις οποίες μετέδωσε ο πολιτικός συντάκτης Βαγγέλης Γιακουμής στο δελτίο της Ελλης Στάη στη ΝΕΤ ακριβώς στις 10:30μμ,σχετικά με τους όρους που έθεσε ο Λουκάς Παπαδήμος για να δεχτεί τη θέση του πρωθυπουργού.
Οι όροι αυτοί είναι τέσσερις,αν κι ο τελευταίος μοιάζει με παραχώρηση παρά με όρο:
1) Να υπογράψουν και τα δύο κόμματα,ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τις εγγυήσεις για τα μέτρα που ζητάει η Ευρώπη.
2) Να υπάρξει ευρεία συμμετοχή στελεχών της ΝΔ στην Κυβέρνησή του
3) Η ημερομηνία λήξης της Κυβέρνησης να μην είναι σώνει και καλά η 19η Φεβρουαρίου αλλά και πέραν αυτής της ημερομηνίας όσο χρειαστεί.
4) Δεν θέτει θέμα δικών του ανθρώπων στο οικονομικό επιτελείο.
Τους όρους αυτούς λένε οι ίδιες πηγές δέχτηκε ανεπιφύλακτα το ΠΑΣΟΚ ενώ από τη  ΝΔ είπαν ότι "δεν απαντάμε σε διαρροές"!

Πριν όμως βγει ο Βαγγέλης Γιακουμής στο ίδιο δελτίο είχαν μεταδοθεί τα εξής:"Τρία πράγματα ζητά ο Λουκάς Παπαδήμος, για να ηγηθεί της νέας κυβέρνησης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, που επικαλείται πηγή συνομιλητή του πρώην αντιπροέδρου της ΕΚΤ, ζητά ένα γενικό πλαίσιο δράσης, να είναι πρωταγωνιστής στις διαπραγματεύσεις που θα γίνουν και να έχει λόγο στα πέντε υπουργεία που εμπλέκονται στο μνημόνιο. Σύμφωνα με τη πηγή ο κ. Παπαδήμος δεν θέτει θέμα συμμετοχής στην κυβέρνηση του Υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου".

Διαλέγεται και παίρνετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom