Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Οχι ρε παιδιά μην πάθετε υπερκόπωση!

Στις 12:05 συναντήθηκαν στο Προεδρικό τα δύο μεγάλα κεφάλια της χώρας και η αίσθηση που αποκομίσαμε είναι πως δεν θα αποφύγουν την... υπερκόπωση!Και καλά ο ένας είναι αθλητικός τύπος,ο άλλος όμως;


Ο διάλογος των δύο ανδρών:
Γ. Παπανδρέου: "Όπως ξέρετε χθες η κυβέρνηση πήρε ψήφο εμπιστοσύνης. Θα κάνω ότι μπορώ για να δημιουργήσω μια ευρύτερη κυβέρνηση συνεργασίας... Δεν είμαι κολλημένος με τις καρέκλες".

Ο πρωθυπουργός τάχθηκε κατά του ενδεχομένου πρόωρων εκλογών,εκφράζοντας την αγωνία του μήπως η άρνηση συναίνεσης εκληφθεί από την Ευρώπη ως ένδειξη ότι η Ελλάδα δεν έχει την βούληση να παραμείνει στην ευρωζώνη.

Κ. Παπούλιας : " Είναι ημέρες ευθύνης για όλους μας. Πρέπει να το συνειδητοποιήσουν όλοι...Θα κάνω ότι μπορώ για το καλό της πατρίδας", ενώ ζήτησε να υπάρξει διάθεση συνεργασίας στις πολιτικές δυνάμεις. "Ένας και μοναδικός δρόμος υπάρχει από ότι βλέπω, ο δρόμος της συνεννόησης", είπε χαρακτηριστικά.

Εμείς βλέπουμε να μη θέλει κανένας να συμμετάσχει σε μια ερμαφρόδιτη κυβέρνηση και στο τέλος να θυσιάζεται για ακόμα μια φορά ο Γιωργάκης μόνος του κόντρα στα συμφέροντα για την μητέρα.... πατρίδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom