Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Κόλαση τη νύχτα στα Εξάρχεια (βίντεο)


Κόλαση τη νύχτα στα Εξάρχεια,όταν τα ΜΑΤ απάντησαν προκλητικά κι ανεξέλεγκτα σε επίθεση που δέχτηκαν από ομάδα αγνώστων.

""Βροχή" από μολότοφ, πέτρες και ξύλα δέχτηκε τα ξημερώματα διμοιρία των ΜΑΤ στο κέντρο της Αθήνας, στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Ζαΐμη.

Ομάδα ως και 30 ατόμων επιτέθηκαν στους άνδρες των ΜΑΤ, χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί αλλά ούτε και να γίνουν συλλήψεις ενώ δύο αυτοκίνητα έγιναν στάχτη."!

Ο,τι διαβάσατε είναι η μισή είδηση,όπως γράφτηκε στα περισσότερα "καθεστωτικά" ΜΜΕ!

Υπάρχει όμως και συνέχεια με την επέλαση 3 τουλάχιστον διμοιριών των ΜΑΤ,που τα έκαναν λίμπα στην πλατεία,επιτιθέμενες κατά δικαίων και αδίκων.
Διαβάζουμε στο omniatv ,απ' όπου και το βίντεο:

Λίγο μετά τις 2:00π.μ. μια ομάδα ατόμων πραγματοποίησε δυναμική επίθεση στην διμοιρία των ΜΑΤ που χρόνια τώρα εδρεύει μπροστά από το υπουργείο πολιτισμού (πρώην βασανιστήρια της ΕΑΤ-ΕΣΑ) στα Εξάρχεια. 
Έπειτα 3-4 διμοιρίες ΜΑΤ εισέβαλαν στα Εξάρχεια και άρχισαν να τραμπουκίζουν αδιάκριτα τον παρευρισκόμενο κόσμο ενώ πραγματοποίησαν δυο βίαιες προσαγωγές νεαρών, ο ένας μάλιστα εκ των οποίων δε γλίτωσε από χτυπήματα στο κεφάλι παρότι τους φώναζε πως είναι επιληπτικός. 
Από την βιαιότητα των ΜΑΤ δεν γλίτωσε ο κόσμος που τους αποδοκίμαζε καθώς και η κάμερα μας. Οι τραμπουκισμοί συνεχίστηκαν για περίπου 15 λεπτά με τα ΜΑΤ να προκαλούν πετώντας πέτρες και φωνάζοντας "κοτούλες", "πάμε να φύγουμε εδώ είναι φλώροι". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom