Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Τα Επίκαιρα αποκαλύπτουν σχέδιο κράτους και παρακράτους για προβοκάτσια στην πορεία του Πολυτεχνείου

Κάντε μεγέθυνση στην εικόνα και διαβάστε όλο το άρθρο

Αποκάλυψη: Επιχείρηση «Χρυσή Πύλη». Το κράτος συναντά το παρακράτος
Η σύλληψή του έγινε από νοσηρούς εγκεφάλους και η εφαρμογή του από πρόθυμα πιόνια του συστήματος και της εξουσίας. Έχει καταγγελθεί από την Αλέκα Παπαρήγα και τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά οι κυβερνώντες φρόντισαν ώστε οι καταγγελίες να πάρουν τη μορφή της γραφικότητας.

Το σχέδιο «Χρυσή Πύλη» –περί ου ο λόγος– αναμένεται να εκδηλωθεί στις 17 Νοεμβρίου, σε όλη του την έκταση, προκειμένου να αποπροσανατολίσει, να καταστρέψει και να υπερκαλύψει τη μαζική συμμετοχή του λαού στον εορτασμό για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Μια ακόμα επιχείρηση προβοκάτσιας, πρωτοφανούς, όμως, οργάνωσης και συντονισμού, και με πρωταγωνιστές ανώτερο στέλεχος της ΕΥΠ, ένα βουλευτή και γνωστό κομματικό στέλεχος.

Όλη η αποκάλυψη με τα επιμέρους στοιχεία της στο άρθρο του Γιώργου Φιλιππάκη στα "Επίκαιρα", στο τεύχος 109, που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011.

Σχόλιο Ζείδωρον:Το άρθρο του γνωστού Αστυνομικού συντάκτη Γιώργου Φιλιππάκη,που βέβαια δεν περιέχει κανένα χειροπιαστό στοιχείο, δεν γράφει κάτι περισσότερο απ' αυτά που όλοι μας υποψιαζόμαστε ότι γίνονται στα παρασκήνια των μυστικών υπηρεσιών και κάθε που στριμώχνεται η εξουσία δημιουργούν σκηνικό κόλασης στην Αθήνα.Το σίγουρο είναι πως τους γνωστούς άγνωστους κουκουλοφόρους ,όπως και την τρομοκρατία παλιότερα,κάποιοι τους οργανώνουν,τους συντηρούν και τους χρησιμοποιούν  οσάκις κρίνουν σκόπιμο.Κι αυτές οι πρακτικές κάποτε μπορεί να λειτουργούσαν,σήμερα όμως δεν πείθουν κανέναν.Ειλικρινά απορούμε πόσο διεστραμμένα άρρωστοι μπορεί να είναι κάποιοι που δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν το επίσημο παρακράτος για να τρομοκρατήσουν το λαό και να βάλουν τροχοπέδη στο λαϊκό κίνημα,που συνεχώς θα γιγαντώνεται όσο τ' αφεντικά τους θα σκέφτονται μόνο τις τσέπες τους.
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα έχει απομείνει λίγη λογική σε κάποιους και πως δεν θα τολμήσουν να αιματοκυλίσουν άλλη μία πορεία διαμαρτυρίας για "Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία",όπως και τότε πριν 38 χρόνια στη Χούντα των στρατιωτικών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom