Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Τα "Επίκαιρα" αποκαλύπτουν:Με απαίτηση της Γερμανίας «πιστωτικό γεγονός» και χρεοκοπία της Ελλάδας


Στο τεύχος 108, που κυκλοφορεί σήμερα Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου 2011, τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν τις πιέσεις και τους εκβιασμούς από Μέρκελ-Σαρκοζί και ΔΝΤ για τη συγκρότηση μιας «Μνημονιακής κυβέρνησης».

Τις τελευταίες δέκα ημέρες, αυτό που εξελίσσεται στη χώρα δεν έχει προηγούμενο σε ελαφρότητα και επικινδυνότητα, αφού όλες αυτές οι ιλαροτραγικές καταστάσεις δεν τιμούν ούτε την Ελλάδα ούτε τον Έλληνα πολίτη.

Όπως έχουμε αποδείξει στα «Επίκαιρα» στα προηγούμενα τεύχη, ο Γιώργος Παπανδρέου είχε προγραμματίσει και σχεδιάσει από νωρίς τόσο την ηρωική έξοδο του αλλά συγχρόνως και την υποθήκευση της χώρας για τις επόμενες γενιές…

Διαβάστε ακόμη:



- Με απαίτηση της Γερμανίας «πιστωτικό γεγονός» και χρεοκοπία της Ελλάδας.

Ο Σωτήρης Νίκας αναλύει ότι η ευρωπαϊκή συμφωνία της 27ης Οκτωβρίου, την οποία θα κληθεί να υπογράψει η μεταβατική κυβέρνηση εθνικής ενότητας, θα οδηγήσει σε «πιστωτικό γεγονός» και χρεοκοπία της Ελλάδας.

- Ή ζητά συγνώμη το Focus ή αποζημιώνει

Στις 29 Νοεμβρίου η δίκη για το απαράδεκτο εξώφυλλο του FOCUS, με τους Έλληνες μηνυτές να αξιώνουν έμπρακτη μεταμέλεια από τους ιθύνοντες του λιβελογραφήματος για τη διαπόμπευση της Ελλάδας.

Η Όλγα Τάντου παρουσιάζει όλες τις πτυχές της επερχόμενης δίκης που αφορά την τιμή και την αξιοπρέπεια του ελληνικού λαού.

- Το άρθρο του Νίκου Μελέταη για το εκρηκτικό σκηνικό στην Κύπρο.

Πετρέλαια, γεωστρατηγικές συμμαχίες, εσωτερικές αντιπαλότητες και οι εξελίξεις στις συνομιλίες για το Κυπριακό πυροδοτούν ανεξέλεγκτες εντάσεις.

- Το «Πραξικόπημα» Μπεγλίτη στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Ενώ η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου μετρούσε ώρες στην εξουσία, ο κ. Πάνος Μπεγλίτης, θέτοντας το κομματικό συμφέρον πάνω από το συμφέρον της χώρας, άφησε ένα στράτευμα στα όρια της διάλυσης…

- Μετανάστες και στο Λιμενικό Σώμα!

Το γεγονός ότι οι μετανάστες εθελοντές θα έχουν στολές προδιαγραφών και εξωτερικών χαρακτηριστικών ανάλογων με των στελεχών της Ακτοφυλακής δημιουργεί προβληματισμό.

- Την αποκαλυπτική συνέντευξη του Γεωργίου Κασιμάτη στον Κώστα Χαρδαβέλλα για τη μη εγκυρότητα των συμφωνιών με την ΕΕ για τα Μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις.

Όλες οι επαχθείς συμφωνίες της Ελλάδας με την τρόικα είναι παράνομες και «στον αέρα», διάτρητες νομικά σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο, αλλά το Συμβούλιο της Επικρατείας έσπευσε να τις χαρακτηρίσει «νόμιμες» με ανακοίνωση που μοίρασε στα μέσα ενημέρωσης την παραμονή της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, χωρίς αυτή να συνοδευτεί από την έκδοση επίσημης απόφασης μέχρι και σήμερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom