Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Χιονίζει στην Πάρνηθα,κλειστός ο δρόμος από το Τελεφερίκ και πάνω-Δεμένα τα πλοία


Επιτέλους μια άσπρη μέρα κι όταν λέμε άσπρη το εννοούμε!
Από σήμερα το πρωί χιονίζει κανονικά  στην Πάρνηθα, με αποτέλεσμα να έχει κλείσει η λεωφ. Πάρνηθας από το Τελεφερίκ και πάνω, ενώ μέχρι εκεί είναι αναγκαίες οι αλυσίδες.

Το χειμωνιάτικο σκηνικό, με βροχές, καταιγίδες, τσουχτερό κρύο, ανέμους έως 10 μποφόρ και χιόνια στα ορεινά θα συνεχιστεί για τουλάχιστον ένα ακόμη 24ωρο. Από την Τρίτη αναμένεται εξασθένιση των φαινομένων, ωστόσο το κρύο θα είναι αισθητό έως την Πέμπτη.

Τα πλοία παραμένουν δεμένα στα λιμάνια
Από το λιμάνι του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου δεν πραγματοποιούνται τα δρομολόγια των πλοίων για Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα και Ανατολικό Αιγαίο.

Για τον Αργοσαρωνικό εκτελούνται τα δρομολόγια των πλοίων μόνο κλειστού τύπου, ενώ δεν γίνονται δρομολόγια των υδροπτέρυγων.

Κλειστά παραμένουν από χθες το βράδυ τα δυο πορθμεία στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με προορισμό το νησί της Θάσου. Λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων που πνέουν στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Καβάλας κλειστές είναι οι πορθμειακές γραμμές Καβάλας - Πρίνου και Κεραμωτή - Λιμένα.

Κλειστή όμως παραμένει και η πορθμειακή γραμμή Αλεξανδρούπολης - Σαμοθράκης λόγω των ισχυρών βορειοανατολικών ανέμων έντασης οκτώ μπορώ που πνέουν το Θρακικό Πέλαγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom