Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης ζήτησε η Βάσω - Εκτακτη σύσκεψη στου Μαξίμου


Από τα πιο παλιά στελέχη η Βάσω Παπανδρέου,δεξί χέρι του Αντρέα Παπανδρέου αλλά στην απέξω επί Γιωργάκη,γάβγιζε πλην όμως δεν "δάγκωνε"!

Το πολύ το κύριε ελέησον όμως το βαριέται κι ο Θεός.
Κι όπως γράψαμε και χτες δεν γίνεται να μπλοφάρει συνεχώς ο Γιωργάκης και να του βγαίνει.Κάποια στιγμή θα γυρνάγανε όλα μπούμερανγκ.Και μη μας πει κανένας ότι έτσι τα σχεδίασε για να αποδράσει.(Εκτός κι αν πάει τη χώρα για χρεοκοπία ώστε να εισπράξουν οι φίλοι του τα CDS)!
Οχι πίστευε ακράδαντα πως τα "προβατάκια" θα εξακολουθήσουν να υποκύπτουν στα εκβιαστικά διλήμματα του.

Ομως η κυρία Αποστολάκη την έκανε και τον άφησε με 152,ενώ η Βασούλα σήκωσε πραγματικά κεφάλι αυτή τη φορά ζητώντας επιτακτικά Κυβέρνηση Εθνικής Ανάγκης.Στα σκαριά της ανεξαρτητοποίησης βρίσκεται άλλη μία γυναίκα βουλευτής από τη Στερεά Ελλάδα κι επίσης ένας νησιώτης βουλευτής.Δήλωση έκανε και ο Βαγγέλης Βενιζέλος λέγοντας πως δεν γνώριζε τίποτα για το δημοψήφισμα.
Αυτή την ώρα πανικόβλητη η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ συσκέπτεται εκτάκτως στου Μαξίμου ενώ ρίχνουν τη λάσπη του αποστάτη σε όποιον-όποια φεύγει για να σταματήσουν τις διαρροές!

update( 15:20):Στο ίδιο μήκος κύματος και η Εύα Καϊλή που δεν ζητάει μόνο Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας αλλά απειλή με ανεξαρτητοποίηση αν δεν φύγει ο Γιώργος Παπανδρέου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom