Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτο αιματηρό επεισόδιο σε Λύκειο του Αμαρουσίου με 2 τραυματίες


- Στο νοσοκομείο μια γυναίκα και ο υποδιευθυντής του 1ου λυκείου Αμαρουσίου
- Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 18χρονο που προσπάθησε να διαφύγει μετά την επίθεση
- Σοκ σε μαθητές, γονείς και καθηγητές

Το απίστευτο περιστατικό έγινε λίγο μετά τις 11 στο 1ο λύκειο Αμαρουσίου, Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για έναν 18χρονο μαθητή με καταγωγή από την Πολωνία.

Άγνωστό πως ο μαθητής βρέθηκε με ένα σπαθί μήκους τουλάχιστον 80 εκατοστών στα χέρια. Οι πληροφορίες είναι ακόμη ελάχιστες, μόνο βέβαιο είναι ότι ο 18χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε τουλάχιστον 2 άτομα.

Οι ίδιες πληροφορίες στο στόχαστρο του 18χρονου μπήκαν μια γυναίκα, φύλακας του σχολείου, αλλά και ο υποδιευθυντής του λυκείου.

Όλα δείχνουν ότι ο μαθητής προσπάθησε να μπει στο σχολείο με το σπαθί, αλλά έγινε αντιληπτός από τη φύλακα. Όταν η γυναίκα προσπάθησε να τον εμποδίσει φαίνεται ότι ο 18χρονος της επιτέθηκε και την τραυμάτισε στο χέρι.

Οι δυο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αγία Όλγα, ευτυχώς με ελαφρά τραύματα.

Μετά την πράξη του ο 18χρονος προσπάθησε να φύγει τρέχοντας από το σχολείο, ωστόσο οι αστυνομικοί ειδοποιημένοι από τους καθηγητές είχαν φτάσει και τον συνέλαβαν μερικά μέτρα πιο κάτω.
newsit

update(14:25):Νεώτερο ρεπορτάζ λέει ότι ο μαθητής σε κατάσταση αμόκ τραυμάτισε με σπαθί 4 άτομα μέσα στο σχολείο – Κατέβασε και έσκισε την ελληνική σημαία

3 σχόλια:

Giannis είπε...

pedia imoun akrivos brosta otan egine...to pedi dn prospa8ise na diafigei dn etre3e kan apla oi astinomikoi pesan pano tou kai ton afoplisan...mes sto sxoleio sinelif8i dn pige pou8ena

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Γιάννη το σημαντικό στην είδηση είναι ότι μαθητής πήγε με σπαθί σε Ελληνικό σχολείο και τραυμάτισε δύο ανθρώπους και ποιος ξέρει τι θα συνέβαινε αν προχωρούσε στις αίθουσες!
Επίσης ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε τα αίτια,που οδήγησαν το μαθητή σ' αυτή του την ενέργεια.Τον αν έφυγε μετά ή παρέμεινε στο σημείο δεν έχει καμία σημασία.

Ανώνυμος είπε...

to paidi,an kai auto de dikaiologei apoluta tin pra3i tou,eixe provlimata kai den katalavaine ti ekane..kai pros 8eou min anaferoume sunexws tin karamela tis simaias kai oti itan polwnos..den exei kamia sxesi

Read more: Go to TOP and Bottom