Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

Τραγωδία στην Άρτα: Mεταφέρθηκε στην ψυχιατρική κλινική ο πατέρας του μωρού


Στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Άρτας μεταφέρθηκε ο πατέρας που ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο και πέθανε.

Ο 37χρονος βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι θα επιχειρούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείο βρίσκεται και η μητέρα του βρέφους, ενώ στο πλευρό της βρίσκονται μέλη της οικογένειάς της αλλά και ψυχολόγοι. Έντονοι είναι οι φόβοι και για επεισόδια από την οικογένεια της 27χρονης μητέρας προς τον 37χρονο και, ως εκ τούτου, στο νοσοκομείο υπάρχει και αστυνομική παρουσία.

Συντετριμμένος ο πατέρας

Σύμφωνα με το Mega, ο 37χρονος δήλωσε τα εξής σχετικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη η τραγωδία: «Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 07:00. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν, δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέπτη».

Θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου οι αιτίες θανάτου του βρέφους

Από έλλειψη οξυγόνου και θερμοπληξία πέθανε το 5,5 μηνών βρέφος στην Άρτα, το οποίο ξέχασε ο πατέρας του στο αυτοκίνητο για περίπου 8 ώρες.

Στην ιατροδικαστική έκθεση αναφέρεται ως αιτία θανάτου η συσσώρευση υγρών στον πνεύμονα που προκάλεσαν πνευμονικό οίδημα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το βρέφος υπέστη αίσθημα ασφυξίας εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής, υποξία, με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας ταχυκαρδία και κυάνωση.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το Mega το άτυχο βρέφος στην Άρτα πέθανε από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου επειδή έμεινε πολλές ώρες μέσα στο αυτοκίνητο.

Η κηδεία του 5,5 μηνών κοριτσιού από την Άρτα θα γίνει το Σάββατο, στις 12:00 το μεσημέρι, στην Περδικορράχη, από όπου είναι η μητέρα του παιδιού. Σύμφωνα με τη θρησκεία μας, για να ταφεί το παιδί θα πρέπει να έχει βαφτιστεί. Έτσι, θα προηγηθεί η βάπτιση στην οποία το άτυχο κοριτσάκι θα πάρει το όνομα Λυδία - Ελένη.

https://www.topontiki.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom