Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Ο Ηλυσιακός γιόρτασε την επιστροφή του στην Γ' Εθνική


Τα γιορτινά του φόρεσε σήμερα το μεσημέρι ο Ηλυσιακός καθώς η ιστορική ομάδα του Ζωγράφου πανηγύρισε στο σπίτι της, στο "Γρηγόρης Λαμπράκης" την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες.

Το τελικό 2-2 με την ΑΕΡ Αφάντου λίγη σημασία έχει καθώς οι κιτρινόμαυροι πέτυχαν από το προηγούμενο ματς με τον Αετό Λουτρών στην Μυτιλήνη το στόχο τους που δεν ήταν άλλος από την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Παρουσία του Δημάρχου Ζωγράφου κ. Θώδα καθώς και άλλων εξέχοντων παρουσιών, το συγκρότημα του Ανδρέα Μαντζούνη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του εντός Αθηνών μένοντας στην ισοπαλία με την ομάδα από τη Ρόδο.

Μόλις στο 26' οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι σε κεφλαιά του Ρούσσου μετά το φάουλ του Κιοσσέογλου, με τον Χριστόπουλο στο 27' να απειλεί όταν το σουτ που έκανε έβγαλε δύσκολα ο Τσαβαρης. Στο 32 ο Λέκκας είδε την ενέργεια του να καταλήγει στο δοκάρι, με τον Χριστόπουλο στο 39' με κεφαλιά να κάνει το 1-0 μετά τη σέντρα του Μαρίνου.

Στην επανάληψη οι Ροδίτες έφεραν το ματς στα ίσια αποτελώντας παράλληλα την πρώτη ομάδα που σημειώνει γκολ στο Γρηγόρης Λαμπράκης τη φετινή χρονιά.

Ο Άλμερτ Ρούσσος εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα ξεγέλασε τον Μπαλασάκη για το 1-1. Η απάντηση του Ηλυσιακού ήταν άμεση αφού στο 58' ο Ταχιράι με κεφαλια πέτυχε το 2-1.

Η ομάδα του Παναγιώτη Μπεκιάρη αντέρασε και ισοφάρισε και πάλι 3' αργότερα όταν ο Φερεντίνος κέρδισε πέναλτι από τον Χριστόπουλου.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Ρούσσος για το τελικό 2-2.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Ανδρέας Μαντζούνης) Μπαλασάκης, Χριστοπουλος, Παρασκευόπουλος (74' Νικολόπουλος), Κούτρας, Ρέτζο, Ταχιράι, Κασσιανός (87' Σινομάτι), Τσέργας (74' Τσαραούσης), Ανχελ (65' Γαλημίτης), Μαρίνου, Λέκκας.

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Παναγιώτης Μπεκιάρης) Τσάβαρης, Κιοσσέογλου, Κορλός, Σταμάτουλας, Μακρυδημήτρης, Φυλακούρης, Φερεντίνος, Αθανασίου, Τομόρι (80' Γιατσιάτος), Ρούσσος, Χατζησάββας (73' λ.τρ. Λυκοπάντης).

Κυριάκος Παντζαρίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom