Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Γλυκά Νερά: Ενταση και διακοπή στη δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν


Σε διακοπή για την Πέμπτη 1η Ιουνίου οδηγήθηκε η δίκη για τη δολοφονία της Κάρολαιν Κράουτς από τον σύζυγο της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο τον Μάιο του 2021 στα Γλυκά Νερά.

Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο οδηγήθηκε σε διακοπή λόγω κωλύματος του συνηγόρου υπεράσπισης του κατηγορουμένου πιλότου Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη, ο οποίος βρίσκεται σε άλλο δικαστήριο, σύμφωνα με όσα δήλωσε συνεργάτιδα του.

Ωστόσο, το αίτημα διακοπής προκάλεσε την έντονη αντίδραση της υποστήριξης της κατηγορίας, με τον δικηγόρο της οικογένειας της Κάρολαιν Θανάση Χαρμάνη να εκφράζει την αντίθεση του.

Πρόεδρος: Είχαμε πει για σήμερα, δεν μας είχε πει ο κ. συνήγορος για κάποιο κώλυμα. Εσείς ως συνεργάτιδα του δε μπορείτε να παρασταθείτε;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Όχι δεν έχω εξουσιοδότηση.

Πρόεδρος: Έχουμε δώσει δύο διακοπές, δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι πρέπει να τελειώσουμε.

Πολιτική Αγωγή: Αυτό που συμβαίνει σε αυτή τη δική δεν το έχουμε δει σε άλλες. Χθες μίλησα με τον κ. Παπαιωαννίδη και μου είπε πως αν δεν μπορέσει να έρθει θα είναι η συνεργάτιδά του. Θα πάμε δηλαδήΣεπτέμβριο; θα πρέπει να τελειώσουμε κάποια στιγμή.

Πρόεδρος: Η συνεργάτιδά σας που είναι;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Σπίτι κλινήρης.

Πρόεδρος: Αν στείλουμε αστυνομικό θα τη βρούμε εκεί;

Συνεργάτιδα Παπαιωαννίδη: Ναι.

Εισαγγελέας: Να υπομνήσετε στον κ. Παπαϊωαννίδη την ανάγκη να είναι εδώ….Εξαιτίας του κωλυσιεργεί η δίκη.

Στην αίθουσα σήμερα δεν εμφανίστηκε ο 34χρονος πιλότος και με έγγραφό του ανακοίνωσε στην έδρα ότι εξουσιοδοτεί ως συνήγορό του τη συνεργάτιδα του κυρίου Παπαιωαννίδη η οποία τελικά δεν μπόρεσε να παραστεί στη δίκη.

https://eleftherostypos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: