Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Τέλος στο θρίλερ: Βρέθηκε η 48χρονη που είχε χαθεί το Σάββατο στo Ηράκλειο (φωτο & βίντεο)


Μετά από τέσσερις ημέρες ερευνών έληξε με αίσιο τέλος η επιχείρηση για την ανεύρεση της 48χρονης Ελένης Πρινιωτάκη που είχε χαθεί στις Αρχάνες Ηρακλείου το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 48χρονη εντοπίστηκε σήμερα σε περιοχή του Βαθυπέτρου και ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή της. Ωστόσο, φέρει σημάδια ταλαιπωρίας στο πρόσωπο και το σώμα της χωρίς όμως να έχει τραυματιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι η 48χρονη το μεσημέρι του Σαββάτου έφυγε από το σπίτι της στις Αρχάνες για να πάει να μαζέψει χοχλιούς. Όμως οι ώρες περνούσαν και η γυναίκα δεν επέστρεφε σπίτι με αποτέλεσμα το πρωί της Κυριακής ο σύζυγος της να δηλώσει την εξαφάνισή της στις αρχές.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της.

Στις έρευνες συμμετείχαν δυνάμεις της αστυνομίας και της πυροσβεστικής με μια ομάδα τριών πεζοπόρων καθώς και drone.

Μάλιστα, για την εξαφάνισή της είχε εκδοθεί και missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

https://www.cretapost.gr/

Δείτε βίντεο από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα την ώρα που βρέθηκε η Ελένη Πρινιωτάκη

Αποστολή στην Κρήτη: Τελευταία εξέλιξη. Βρέθηκε η 48χρονη Ελένη που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη. Ο Γιώργος Σόμπολος με την κάμερα της εκπομπής "Αλήθειες με τη Ζήνα" μεταδίδουν ζωντανά τις πρώτες εικόνες μετά τον εντοπισμό της. 

H 48χρονη Eλένη όταν είδε τον σύζυγό της έπεσε στην αγκαλιά του και ξέσπασε σε κλάματα, ενώ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί, αν όλα είναι καλά με την υγεία της.

Τελευταία εξέλιξη. Βρέθηκε η 48χρονη Ελένη που είχε εξαφανιστεί στην Κρήτη. Ο Γιώργος Σόμπολος με την κάμερα της εκπομπής μεταδίδουν ζωντανά τις πρώτες εικόνες μετά τον εντοπισμό της. Όλες οι λεπτομέρειες στο ρεπορτάζ.

Ο Γιώργος Σόμπολος με την κάμερα της εκπομπής μεταδίδουν ζωντανά τις πρώτες εικόνες μετά τον εντοπισμό της 48χρονης Ελένης από την Κρήτη. Σε απευθείας σύνδεση ο γιος της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom