Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Κρήτη: Θρίλερ με την εξαφάνιση της μητέρας τριών παιδιών - Η δραματική έκκληση του συζύγου της

Εκδόθηκε Missing Alert για την εξαφάνιση της 48χρονης Ελένης

Γιγαντιαία επιχείρηση έχει στηθεί στην Κρήτη για τον εντοπισμό μητέρας τριών παιδιών, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν όταν πήγε να μαζέψει σαλιγκάρια. Στις έρευνες χρησιμοποιούνται drone, αλλά και σκύλοι διασώστες.

"Όποιος δει κάτι που του φανεί παράξενο, μια κυρία με μαύρα, να πει κάτι"... Είναι η δραματική έκκληση του συζύγου της 48χρονης Ελένης για τον εντοπισμό της.

Τα ίχνη της χάθηκαν το Σάββατο στην περιοχή Βαθύπετρο στις Αρχάνες Ηρακλείου. Το ζευγάρι και η 12χρονη κόρη τους είχαν πάει σε αγροικία με σκοπό να μαζέψουν σαλιγκάρια.

H ώρα περνούσε και η 48χρονη δεν εμφανιζόταν. Ο άνδρας της ειδοποίησε τον μεγάλο τους γιo και τις αρχές. Από τη στιγμή εκείνη στήθηκε μια γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό της στην οποία συμμετέχουν αστυνομικοί, πυροσβέστες, εθελοντές και κάτοικοι ενώ χρησιμοποιείται και drone.

Στο σημείο των ερευνών είναι από την πρώτη στιγμή ο σύζυγος και οι γιοι της 48χρονης. Ένα από τα παιδιά της ζήτησε από τους επικεφαλής να αδειάσουν μια λιμνοδεξαμενή που βρίσκεται στο σημείο για να ερευνηθεί.

Ο σύζυγος της, μιλώντας στο Star δίνει μια άλλη εκδοχή.

"Λέμε μήπως έφυγε γιατί είχε ιδιαίτερη αγάπη για μοναστήρια και εκκλησίες" λέει στην κάμερα του Star .

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της 48χρονης παραμένουν άκαρπες.

https://www.thetoc.gr/

Εκδόθηκε Missing Alert για την εξαφάνιση της 48χρονης Ελένης

Αδιάκοπα συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της Ελένης Πρινιωτάκη, που αγνοείται από το Σάββατο, στην Κρήτη.

Σε Missing Alert που εξέδωσε ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει τα εξής:

«Στις 27/05/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Βαθύπετρου στο Ηράκλειο Κρήτης, η Ελένη Πρινιωτάκη , 48 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση στις 29/05/2023 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Επιπλέον, για την εξαφάνισή της άμεσα κινητοποιήθηκε η ειδική Εθελοντική Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας, η οποία με εκπαιδευμένο ανθρώπινο δυναμικό, ασθενοφόρο και εκπαιδευμένα σκυλιά, συμβάλλει στην επιχείρηση για τον εντοπισμό μαζί με τις δυνάμεις της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ), των Αστυνομικών Αρχών καθώς και τοπικών εθελοντικών ομάδων.

Η Ελένη Πρινιωτάκη έχει ύψος 1,55 μ., έχει βάρος 85 κιλά, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα, μαύρα μποτάκια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ ».

https://maleviziotis.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom