Παρασκευή 26 Μαΐου 2023

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία στη Βαρβάκειο: Ομολόγησε ο σύντροφος της 60χρονης


Εξιχνιάστηκε η δολοφονία της 60χρονης γυναίκας που βρέθηκε μαχαιρωμένη στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην περιοχή της Βαρβακείου.

Για τη δολοφονία συνελήφθη ο σύντροφος του θύματος, ο οποίος έχει ομολογήσει για το έγκλημα που διέπραξε. Όπως υποστήριξε, η γυναίκα κρατούσε το μαχαίρι και του επιτέθηκε και στην προσπάθειά του να την αφοπλίσει την χτύπησε εκείνος.

Σύμφωνα με τις Αρχές, και ο δράστης της δολοφονίας είναι τοξικομανής, όπως και το θύμα.

Μάλιστα, οι αξιωματικοί του ανθρωποκτονιών έχουν βρει ρούχα και παπούτσια που φορούσε ο δράστης την ημέρα που σκότωσε το θύμα. Ο ίδιος έμενε σε δομή αστέγων και τοξικομανών του ΚΕΘΕΑ στο κέντρο της Αθήνας.

Βήμα - βήμα η διαδρομή του

Οι Αρχές έχουν καταγεγραμμένη όλη την πορεία του από τη δομή έως τη Βαρβάκειο σε κάμερες καταστημάτων, αλλά και την επιστροφή του. Σύμφωνα με όσα προέκυψαν από την ομολογία του, ο διαπληκτισμός με τη σύντροφό του, είχε να κάνει με τη χρήση ναρκωτικών.

Η ταυτοποίηση της άτυχης γυναίκας, που έφερε τουλάχιστον 5 μαχαιριές στο λαιμό, έγινε μετά από την εξέταση των αποτυπωμάτων που της πήραν άνδρες του ανθρωποκτονιών, καθώς επάνω της δεν έφερε έγγραφα που να πιστοποιούν την ταυτότητά της

Το στέκι των τοξικομανών

Σημειώνεται ότι το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα είναι η πλατεία απέναντι από τη Βαρβάκειο Αγορά η οποία είναι γνωστό στέκι τοξικομανών στις Αρχές. Μάλιστα, εκεί που έδιναν βάρος, οι αξιωματικοί ήταν να βρουν την ακριβή ώρα θανάτου, ώστε να γίνει ακόμα πιο συγκεκριμένη η έρευνα μέσα από τις κάμερες ασφαλείας.

Μάλιστα, όπως έλεγαν στο CNN Greece, στελέχη της Κατεχάκη το σημείο που βρέθηκε δολοφονημένη η γυναίκα ήταν σε μία εσοχή που σχηματίζει η πλατεία μακριά από τα βλέμματα των διερχομένων και από την πρώτη στιγμή το σημείο του εγκλήματος τους παρέπεμπε σε κάποια επίθεση που είχε να κάνει με υπόθεση ναρκωτικών.

Πάντως κάποια άτομα που βρίσκουν συχνά καταφύγιο στη συγκεκριμένη πιάτσα των τοξικομανών, έλεγαν στους αστυνομικούς ότι την είχαν ξαναδεί στην περιοχή χωρίς όμως να μπορούν να δώσουν άλλα στοιχεία για το θύμα. Την σορό της γυναίκας εντόπισε υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας που κάλεσε αμέσως την Άμεση Δράση.

Μίνα Καραμήτρου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom