Τρίτη 30 Μαΐου 2023

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 50χρονος για τον βιασμό της 14χρονης φίλης του γιου του


Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του στο Ρέθυμνο ο 50χρονος που κατηγορείται ότι βίασε την 14χρονη φίλη του γιου του. Το χρονικό της φρίκης.

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του σήμερα Τρίτη, 30 Μαΐου στο Ρέθυμνο ο 50χρονος κατηγορούμενος για βιασμό της 14χρονης φίλης του γιου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 50χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή Ρεθύμνου στον οποίον απολογήθηκε για τα όσα κατηγορείται. Μετά την απολογία του αποφασίστηκε η προφυλάκισή του με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή, 26 Μαΐου η 14χρονη πήγε μαζί με τους γονείς της στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου και κατήγγειλε ότι το βράδυ της Πέμπτης (25.05.2023) εξαναγκάστηκε σε ασελγείς πράξεις από τον πατέρα ενός φίλου της στο σπίτι του.

Η μαθήτρια γυρνώντας στο δικό της σπίτι, σοκαρισμένη και με κλάματα είπε τα πάντα στους γονείς της γι’ αυτά που βίωσε και την επομένη (26.05.2023) προχώρησαν στην καταγγελία.

Άμεσα οι αρχές εντόπισαν και συνέλαβαν τον 50χρονο, ο οποίος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα όπου του ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για βιασμό ανηλίκου.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom