Τρίτη 23 Μαΐου 2023

Βαρβάκειος: Νεκρή γυναίκα απέναντι από την αγορά - Βρήκαν μαχαιριές στον λαιμό της


Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την 50χρονη γυναίκα που εντοπίστηκε νεκρή νωρίτερα σήμερα Τρίτη (23.5.2023) το πρωί στην πλατεία απέναντι από τη Βαρβάκειο αγορά, καθώς οι Αρχές βρήκαν τουλάχιστον 5 μαχαιριές στον λαιμό της.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για την υπόθεση, ένας τοξικομανής εντόπισε τη νεκρή γυναίκα γύρω στις 11:30 το πρωί σήμερα και κάλεσε τη δημοτική αστυνομία στο σημείο. Από τη δημοτική αστυνομία ενημερώθηκε η ασφάλεια και τότε έσπευσε κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που απέκλεισε την περιοχή απέναντι από τη Βαρβάκειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή απέναντι από την Βαρβάκειο είχε σημάδια στο λαιμό της, μάλλον από αιχμηρό αντικείμενο, κάτι που οδηγεί στο σενάριο της ανθρωποκτονίας.

Η ηλικία της υπολογίζεται γύρω στα 50.

Επειδή δεν βρέθηκε πάνω της κάποιο στοιχείο ταυτοποίησης, τα στελέχη του ανθρωποκτονιών πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από τη σoρό της. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για δολοφονία.

Μέχρι στιγμής, παραμένει αδιευκρίνιστο το πότε έγινε η δολοφονία σε ένα τόσο κεντρικό σημείο της Αθήνας

Περίοικος κατέθεσε την μαρτυρία της στην εκπομπή TLive. «Μας είπαν ότι μαχαίρωσαν μία κυρία στην καρωτίδα. Είδαμε το γραφείο κηδειών, την ασφάλεια. Δεν ακούσαμε τίποτα. Είναι λυπηρό να γίνονται τέτοια εγκλήματα μέσα στο κέντρο της Αθήνας», είπε αρχικά η γυναίκα στην τηλεοπτική κάμερα.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Απ’ ότι μου είπαν πέρναγε με την τσάντα της από την μία είσοδο για να βγει στην άλλη. Μου είπαν ότι την καθάρισαν γιατί πήγαν να της αρπάξουν την τσάντα».

Οι αστυνομικές αρχές που έχουν αναλάβει την διερεύνηση της υπόθεσης αναζητούν στοιχεία για το κίνητρο του εγκλήματος, που πιθανόν να τους οδηγήσει και στην ταυτότητα του δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom