Παρασκευή 19 Μαΐου 2023

Φθιώτιδα: Τρόμος για μητέρα με τα δύο της παιδιά - Το Ι.Χ. τους κάηκε ολοσχερώς (βίντεο)


Στιγμές τρόμου έζησαν το απόγευμα της Πέμπτης μια μητέρα με τα δύο της παιδιά που ταξίδευαν από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, στα όρια των Νομών Φθιώτιδας-Βοιωτίας και πιο συγκεκριμένα λίγο μετά το Κάστρο.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, όπως αναφέρει το lamianow.gr, πιθανά από βραχυκύκλωμα άρπαξε φωτιά μέσα σε λίγα λεπτά και κάηκε ολοσχερώς.

Ευτυχώς η μητέρα, που οδηγούσε, έβγαλε αμέσως τα παιδιά από αυτοκίνητο όταν είδε να βγαίνουν καπνοί από τη μηχανή.

«Προσπάθησα να σβήσω τη φωτιά αλλά μέσα σε λίγη ώρα τυλίχτηκε στις φλόγες»

Στο μεταξύ την ίδια ώρα περνούσε από το σημείο ένας Λαμιώτης επαγγελματίας ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε τι συνέβη πάρκαρε το όχημα του προκειμένου να βοηθήσει τη μητέρα και τα δύο της παιδιά.

«Πήρα τον πυροσβεστήρα από το αυτοκίνητο μου και προσπάθησα να σβήσω την φωτιά που μόλις είχε ξεκινήσει. Μέσα σε λίγες στιγμές το αυτοκίνητο και παρά την προσπάθεια μου, είχε τυλιχθεί στις φλόγες και παρότι σταμάτησα άλλα δύο αυτοκίνητα προκειμένου να βρω έξτρα πυροσβεστήρες για να χρησιμοποιήσω.

Το θερμικό φορτίο ήταν τεράστιο. Δυστυχώς και παρότι άμεσα καλέσαμε την πυροσβεστική το Ι.Χ τυλίχθηκε εξ’ ολοκλήρου στις φλόγες και καταστράφηκε πριν η τελευταία φτάσει στο σημείο. 

Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βγάλουμε από το όχημα και τα προσωπικά αντικείμενα των επιβατών. Ευτυχώς τόσο η γυναίκα όσο και τα δύο της παιδιά, είναι καλά στην υγεία τους» περιγράφει μιλώντας στο τοπικό σάιτ.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του συμβάντος διενέργησε η Τροχαία και η Πυροσβεστική.

https://lamianow.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom