Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Σέρρες: Στη φυλακή 55χρονος για ασελγείς πράξεις σε βάρος τριών κοριτσιών


«Τι όμορφη που είσαι», «έλα, είμαι μόνος μου» , «είσαι σαν πριγκίπισσα». Αυτά φέρεται να είναι μερικά από τα μηνύματα που έστελνε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής σε ανήλικα κορίτσια ένας 55χρονος που κρίθηκε ένοχος για αποπλάνηση και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος τριών.

Ο κατηγορούμενος κάθισε χθες στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Θεσσαλονίκης που τον καταδίκασε σε συνολική ποινή κάθειρξης επτά ετών και τεσσάρων μηνών. Σημειώνεται ότι στο πρωτοβάθμιο δικαστήριο τού είχε επιβληθεί ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και τεσσάρων μηνών και ήταν ελεύθερος μέχρι το Εφετείο, ωστόσο με τη χθεσινή απόφαση θα οδηγηθεί στη φυλακή.

Οι επίδικες πράξεις φέρεται να τελέστηκαν κατά το διάστημα 2017-2018 σε περιοχή των Σερρών. Ο 55χρονος κατηγορείται ότι αποπλανούσε τα νεαρά κορίτσια, ηλικίας 12 και 13 ετών, στο ψιλικατζίδικό του, όπου φέρεται να προχωρούσε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, έστελνε στα κορίτσια μηνύματα μέσω Facebook ενώ μάλιστα φέρεται να τους δίνει δωρεάν προϊόντα από το κατάστημά του.

Ο ίδιος στην απολογία του αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να «λιμπιστεί κοριτσάκια» και ισχυρίστηκε πως η σχέση του με τα παιδιά της γειτονιάς ήταν φιλική.

«Είχα πέντε ή έξι παιδιά στο Facebook, χωρίς να ξέρω ότι είναι παράνομο. Δεν έστειλα ποτέ πρώτος μήνυμα όμως. Δεν ξέρω γιατί με κατήγγειλαν», είπε υποστηρίζοντας πως είναι αθώος, χωρίς ωστόσο να πείσει το δικαστήριο.

https://www.voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom