Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Νέα ήττα του Παναιτωλικού με 2 - 0 από τον Ατρόμητο

Η ισοπαλία της Λαμίας με τον Λεβαδειακό έσωσε τον Παναιτωλικό

Ο Ατρόμητος φιλοξένησε απόψε στο Περιστέρι τον Παναιτωλικό για την 6η αγωνιστική των playouts του πρωταθλήματος της Super League και τον νίκησε με 2 - 0.

Oι γηπεδούχοι ήταν ασφαλείς στους 34 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός με 30 χρειάζονταν τουλάχιστον την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία από σήμερα, κάτι που δεν το κατάφερε τελικά, όμως τον έσωσαν τα αποτελέσματα των άλλων ουραγών...

Ο Ατρόμητος είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μέρος, ενώ ο Παναιτωλικός, με αρκετές αλλαγές στη συνθεσή του,που προσπαθούσε κάπως ανορθόδοξα να μπει στην περιοχή των αντιπάλων δέχτηκε ένα χαζό γκολ στο ημίωρο... και ως συνήθως βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Στο 30' γκολ για τον Ατρόμητο: Οι Περιστεριώτες έφεραν την μπάλα στην περιοχή, ο Κλωναρίδης έκανε το σουτ, η άμυνα των φιλοξενούμενων δεν έδιωξε και ο αμαρκάριστος Αγκιμπού Καμαρά με εξουδετερωμένο τον Ανέστη έστειλε εύκολα τη μπάλα στα δίχτυα για το 1 - 0.

Στη συνέχεια παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν το πιο σημαντικό στο παιχνίδι ήταν ο τραυματισμός του Αποστολάκη...

Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε τον Ατρόμητο να προηγείται 1 - 0.

Καλύτερο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει,πολλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, πιο ζωντανό τον Παναιτωλικό που όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που πέτυχαν και δεύτερο γκολ...

Στο 54' εξαιρετική ευκαιρία για τον Παναιτωλικό: Σέντρα του Ντουάρτε από τα δεξιά, καρφωτή κεφαλιά του Πέδρο, απέκρουσε σε κόρνερ ο Μπρανέσκου.

Στο 84' και πάλι κοντά στο γκολ ο Παναιτωλικός: Ξανά σέντρα του Ντουάρτε, σουτ από τον Καρέλη η μπάλα στο αριστερο δοκάρι και άουτ...

Στο 86' ο Ατρόμητος διπλασίασε τα τέρματά του: Σε γρήγορη αντεπίθεση του Ατρόμητου ο Κλωναρίδης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού παίρνοντας την ασίστ από τον Κωτσόπουλο και πλάσαρε στην αριστερή γωνία του Ανέστη γράφοντας το 2 - 0.

Τόσο μπορούσαν οι παίκτες του Παναιτωλικού τόσο έπαιξαν, όμως κατάφεραν από την 7η θέση να βρεθούν στη ζωνή του υποβιβασμού και τελικά να σώσουν την παρτίδα χάρην των αποτελεσμάτων των άλλων ουραγών.

Ηδη ο Λεβαδειακός έπεσε και την τελευταία αγωνιστική στο ματς Ιωνικός - Λαμία θα κριθεί ο δεύτερος για την Super League 2...

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μπρανέσκου, Κεσχρίντα, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Αθανασίου, Οικονομίδης(80' Αούγκουστ Έρλινγκμαρκ), Καμαρά(87' Φριντγιόνσον, Γκονζάλεθ, Ρομπάιγ(67' Ροτάριου), Κλωναρίδης, Κωτσόπουλος(86' Τζαβίδας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης(36' λ.τ. Ντουάρτε), Λάρσον, Μάλης, Χουχούμης, Μλάντεν, Ξενιτίδης(61' Κολοβός), Μπουζούκης(46' Ντίας), Χουάνπι, Μόρσεϊ(74' Καρέλης), Πέδρο.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom