Τρίτη 9 Μαΐου 2023

Αποκαλύψεις για τον άνδρα που φωτογράφιζε ανήλικες σε κολυμβητήριο - Είχε 17 κάρτες μνήμης

Μάρτυρας στη σύλληψη του 57χρονου στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης η Νόνη Δούνια

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, που βρίσκεται στην περιοχή του Ζωγράφου, και μέσα σε αυτό βρήκαν πλούσιο υλικό μέσα σε στικάκια, μέσα σε σκληρούς δίσκους και σε άλλες φωτογραφικές μηχανές.

Τρεις φωτογραφικές μηχανές και δυο βιντεοκάμερες, για να καταγράφει τις ανήλικες αθλήτριες στο κολυμβητήριο στη Μεταμόρφωση, είχε ο 57χρονος που συνελήφθη χθες από τις Αρχές.

Ο άνδρας χρησιμοποιούσε επίσης ένα χαρτόνι, προσαρμοσμένο έτσι ούτως ώστε να μη φαίνεται αυτό που έκανε.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο 57χρονος είχε καταγράψει εικόνες από τα ευαίσθητα σημεία των κοριτσιών, σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχοντας εστιάσει συγκεκριμένα σε αυτά τα σημεία του σώματός τους, στα μαγιό που φορούσαν την ώρα που αθλούνταν στο κολυμβητήριο στη Μεταμόρφωση.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι του, που βρίσκεται στην περιοχή του Ζωγράφου, και μέσα σε αυτό βρήκαν πλούσιο υλικό μέσα σε στικάκια, μέσα σε σκληρούς δίσκους και σε άλλες φωτογραφικές μηχανές.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές, βιντεοκάμερες, 17 κάρτες μνήμης, 24 βιντεοκασέτες αναλογικής καταγραφής, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές.

Οι Αρχές θα διαπιστώσουν εάν ο 57χρονος έχει ενεργήσει κατά τον ίδιο τρόπο και σε άλλες περιπτώσεις, πέρα από το κολυμβητήριο στη Μεταμόρφωση.

Το υλικό έχει αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για ανάλυση, ενώ ο άνδρα κρατείται στο Τμήμα Ασφάλειας Μεταμόρφωσης.

https://www.tanea.gr/

Μάρτυρας στη σύλληψη του 57χρονου στο κολυμβητήριο της Μεταμόρφωσης η Νόνη Δούνια

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο αδελφός μιας ανήλικης αθλήτριας ήταν αυτός που εντόπισε τις ύποπτες κινήσεις του παιδόφιλου και ειδοποίησε τους γονείς του.

Τη διοργάνωση παρακολουθούσε και η υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία, Νόνη Δούνια, η κόρη της οποίας συμμετείχε στους αγώνες.

Όπως λέει η κ. Δούνια στο protothema.gr, το παιδί κατάλαβε πως ο 57χρονος φωτογράφιζε τα κορίτσια και έτρεξε να ζητήσει βοήθεια.

«Είχαμε το πρώτο Open κολύμβησης. Το κολυμβητήριο είναι ανοιχτό και μπορεί οποιοσδήποτε να έχει πρόσβαση στην πισίνα. Υπήρχε στις εξέδρες ένας κύριος ο οποίος φαινόταν ύποπτος. Ένα παιδί, αδελφός μιας αθλήτριας, είδε ότι αυτός φωτογράφιζε. Κάτι είδε ο μικρός και το είπε στη μητέρα του. Πήγε η μαμά του μαζί με έναν άλλο μπαμπά να του ζητήσουν το λόγο. Και του είπαν να τους δείξει το υλικό» περιέγραψε τι συνέβη η κυρία Δούνια.

Σύμφωνα με την ίδια «η μητέρα κάλεσε την Αστυνομία και τον συνέλαβαν. Δεν είχε στοιχεία, τον πήγαν για εξακρίβωση και βρήκαν μέσα στις φωτογραφίες το υλικό", τονίζει η κ. Δούνια ενώ αναφέρει πως ο 57χρονος είχε κρυμμένες τις κάμερες και ήταν ιδιαίτερα ψύχραιμος όταν οι γονείς τον ρωτούσαν τι φωτογραφίζει».

«Δεν γνωρίζουμε αν όλο αυτό το διάστημα τραβούσε φωτογραφιες. Είχε κρυμμένες τις κάμερες, δεν ξέρω πως, πρέπει να τις είχε καλύψει με κάτι. Μόλις οι γονείς του ζήτησαν το λόγο αρνείτο να απαντήσει. Δεν απαντούσε σε τίποτα και φαινόταν πολύ ήρεμος και ψύχραιμος» καταλήγει στην περιγραφή της η Νόνη Δούνια.

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom