Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Τραγωδία στη Μαγνησία: Αυτοκτόνησε 17χρονη στα Κανάλια


Θλίψη επικρατεί στο Βόλο και στο δήμο Ρήγα Φεραίου στα Κανάλια Μαγνησίας μετά την τραγική είδηση του χαμού ενός νεαρού κοριτσιού, ηλικίας 17 ετών.

Όπως έγινε γνωστό, η κοπέλα αυτοκτόνησε μέσα στο σπίτι της, φτιάχνοντας η ίδια την αγχώνη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο τίποτα δεν έδειχνε την κατάληξη που θα έχουν τα πράγματα.

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το Σάββατο η νεαρή κοπέλα είχε πάει σε πάρτι με φίλους και έδειχνε χαρούμενη.

https://www.tanea.gr/

Τέσσερα σημειώματα της 17χρονης εντόπισαν οι αστυνομικοί στο σπίτι της

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, thenewspaper.gr, το ένα σημείωμα απευθυνόταν στην μητέρα της, το δεύτερο στην αδελφή της, το τρίτο στον σύντροφό της και το τέταρτο ήταν γενικού περιεχομένου, όπου εξηγούσε τους λόγους που αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η τοπική κοινωνία παραμένει «παγωμένη» μετά την είδηση της αυτοκτονίας. Το κορίτσι το προηγούμενο βράδυ διασκέδαζε μαζί με τις φίλες της και γιόρταζε τα γενέθλια της κολλητής της στην πλατεία του χωριού. Τίποτα δεν μαρτυρούσε τι θα επακολουθήσει λίγες ώρες αργότερα.

Χθες, λίγο πριν τις 19.00 κι ενώ η ανησυχία είχε χτυπήσει «κόκκινο», η κολλητή φίλη της, πήγε στο σπίτι της, αφού δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις. Τότε, εντόπισε το άψυχο σώμα της 18χρονης και έβαλε τις φωνές. Αμέσως, ειδοποίησε το αγόρι της, που έσπευσε στο σημείο σοκαρισμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TheNewspaper.gr, η άτυχη κοπέλα πριν ανέβει στην αγχόνη, κατανάλωσε άγνωστη ποσότητα χαπιών.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom