Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2023

Το Mega συνεχίζει τις αποκαλύψεις κόντρα στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. και στη μήνυση Θεοδωρικάκου (βίντεο)

ΑΠΟΡΙΑ: Ο υπουργός γιατί δεν κάνει μήνυση στο Mega και στον Βασίλη Λαμπρόπουλο;

Το Mega, ένα από τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας, συνέχισε στο σημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων τις αποκαλύψεις σχετικά με την καταγγελία περί συγκάλυψης υπόθεσης ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται ο γιος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Να θυμίσουμε ότι σήμερα η μεν ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση όπου λέει ότι "κατόπιν έρευνας, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκομένων,που διεξήγαγε ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας και το εξαχθέν πόρισμα υπογράφεται από τον Αρχηγό και τον Υπαρχηγό του Σώματος.... δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι μεμπτό", ενώ ο ίδιος ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε μήνυση για την υπόθεση του γιου του κάνοντας λόγο για σκευωρία που κατέρρευσε(διαβάστε σχετικά εδώ).

Ακολουθεί το ρεπορτάζ του Mega με βίντεο, φωτογραφίες κι ερωτήματα:

Τάκης Θεοδωρικάκος: Αυτά είναι τα μηνύματα του επόπτη προς τον επικεφαλής της Άμεσης Δράσης

Νέα στοιχεία φέρνει στο φως της δημοσιότητας το MEGA και ο δημοσιογράφος, Βασίλης Λαμπρόπουλος, για την καταγγελία περί συγκάλυψης υπόθεσης ναρκωτικών που εμπλέκεται ο γιος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου.

Συγκεκριμένα, ο πέμπτος αστυνομικός ήταν ο επόπτης που κλήθηκε και μετέβη αργότερα στο σημείο. Ο επόπτης είναι το άτομο που στέλνει τις φωτογραφίες στον επικεφαλής της Άμεσης Δράσης.

Οι φωτογραφίες τραβήχτηκαν από κινητό τηλέφωνο και φαίνονται ποιος και πότε τις τράβηξε.

Οι φωτογραφίες έχουν τραβηχτεί από κινητό και φαίνεται ποιος το στέλνει, τι ώρα, σε ποιον και από ποιο σημείο.

Τα μηνύματα που έστειλε ο επόπτης στις 21 Νοέμβριου το 2021 δείχνουν τα ναρκωτικά αλλά και φωτογραφίες από τους τέσσερις νεαρούς.

Τα αναπάντητα ερωτήματα

Ο κ. Θεοδωρικάκος δήλωσε πως πέντε αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ βρέθηκαν στο σημείο, όπου έγινε έλεγχος στον γιο του και την παρέα του αλλά δεν υπήρξαν ναρκωτικά. Πολλά είναι όμως, τα ερωτήματα που προκύπτουν.

– Γιατί υπήρχαν πέντε αστυνομικοί, ενώ η ομάδα ΔΙ.ΑΣ αποτελείται από τέσσερις.

– Μπορεί κάποιος να το κατασκευάσει;

– Γιατί οι αστυνομικοί σταματούν να μιλάνε από τους ασυρμάτους;

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom