Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Στην ανακρίτρια ο διαιτητής και ο επιχειρηματίας για την υπόθεση βιασμών της 12χρονης (βίντεο)

Ο Ηλίας Μίχος θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση στις 6 Μαρτίου

Ξετυλίγεται όλο και περισσότερο, το κουβάρι της υπόθεσης βιασμών και μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια.

Σήμερα, Τρίτη θα βρεθούν ενώπιον της ανακρίτριας ακόμη δύο κατηγορούμενοι, συγκεκριμένα ένας πρώην διαιτητής και ένας οδοντοτεχνίτης, τους οποίους αναγνώρισε ως βιαστές της η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση. Μέχρι τώρα και οι δυο τους αρνούνται κάθε κατηγορία εις βάρος τους.

Σημειώνεται πως το ανήλικο θύμα είναι πολύ πιθανό να κληθεί να δώσει κι άλλη κατάθεση, τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου της μητέρας της, Απόστολου Λύτρα.

«Θεωρώ ότι η 12χρονη θα κληθεί εκ νέου να αναγνωρίσει κάποια πρόσωπα και νομίζω ότι θα υπάρξουν και νέες συλλήψεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα αργήσει να κλείσει, είμαστε στο μέσο της συγκεκριμένης ανάκρισης» είπε ο κ. Λύτρας μιλώντας στο Star.

Ο φόβος ενός κυκλώματος παιδεραστίας

Συνομιλίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μηνύματα σε εφαρμογές γνωριμιών, ακόμη και στοιχεία σε κινητά και λάπτοπ που κάποιοι προσπάθησαν να διαγράψουν, «σκανάρονται» από τα εγκληματολογικά της Αστυνομίας.

Οι Αρχές δεν αποκλείουν πίσω από την υπόθεση των Σεπολίων να υπάρχει κύκλωμα παιδεραστίας με θύματα και άλλα ανήλικα.

«Από τη στιγμή που έχουμε κατηγορούμενους 60 και 65 ετών, 50 ετών, προφανώς αυτή τη διαστροφή δεν την ξεκίνησαν σε αυτή την ηλικία. Είμαι πεπεισμένος ότι οι κατηγορούμενοι αυτοί που θα αποδειχθεί ότι είναι ένοχοι, έχουν παρελθόν. Θεωρώ ότι υπάρχουν και άλλα παιδιά που έχουν υποστεί αυτά τα εγκλήματα από τους συγκεκριμένους, πράγματι μιλάμε για ένα κύκλωμα… Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες που έχουμε, ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος είναι ο Μίχος», επεσήμανε ο κ. Λύτρας.

Το «αφήγημα» του Μίχου

Ο βασικός κατηγορούμενος – «εγκέφαλος» της υπόθεσης, Ηλίας Μίχος φέρεται πως χρησιμοποιούσε ένα ολόκληρο αφήγημα ώστε να καθησυχάζει τους επίδοξους βιαστές της ανήλικης.

«Η κοπέλα είναι από την Αλβανία, είναι ορφανή, γονείς δεν υπάρχουν. Ενδιαφέρομαι για το μέλλον της, είναι 16 ετών, θέλω να τη βοηθήσω με το μέλλον της, για να ορθοποδήσει», φέρεται να έλεγε ο Μίχος ενώ πολλοί από τους προφυλακισμένους ισχυρίστηκαν ότι έδιναν χαρτζιλίκι στην 12χρονη γνωρίζονται την άσχημη οικονομική της κατάσταση.

Ο ίδιος αναμένεται να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες κατά τη συμπληρωματική απολογία του στις 6 Μαρτίου, αφού, σε πρώτη φάση, επικαλούμενος το δικαίωμα της σιωπής, έχει υπάρξει φειδωλός στις δηλώσεις του.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom