Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Μεσολόγγι: Νεκρός σε τροχαίο 52χρονος υπάλληλος της Περιφέρειας (φωτο)


Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα έναν 52χρονο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην επαρχιακή οδό Μεσολογγίου - Αιτωλικού, στο ύψος των Αλυκών, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο μετατράπηκε σε μία άμορφη μάζα σιδερικών. Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Μεσολογγίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου ο 52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή..

Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας Μεσολογγίου και πυροσβεστικά οχήματα προκειμένου να απεγκλωβίσουν τον οδηγό και να καθαρίσουν το δρόμο από τα συντρίμμια.

Για αρκετή ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία, καθώς ο δρόμος, εκτός από τα συντρίμια, γέμισε με λάδια και καύσιμα από το αυτοκίνητο. 

Σύμφωνα με το aixmi-news.gr ο άτυχος 52χρονος ήταν Ολλανδός, ο οποίος διέμενε πολλά χρόνια στο Μεσολόγγι μαζί με την σύζυγό του. 

Ήταν υπάλληλος του Τμήματος Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας και όπως λένε συνάδελφοί του, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν την είδηση, καθώς λίγη ώρα νωρίτερα ήταν στο γραφείο του και μιλούσαν μαζί του, επρόκειτο για έναν συνεπή υπάλληλο, ιδιαίτερα αυστηρό και ευαισθητοποιημένο με τα περιβαλλοντικά ζητήματα.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνά η Τροχαία Μεσολογγίου.
 



https://www.aixmi-news.gr/ & https://www.onairnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom