Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Λάρισα: Αιματηρή συμπλοκή σε στάνη με έναν 43χρονο να χαροπαλεύει - Τρεις συλλήψεις


Ανακοίνωση της αστυνομίας στη Λάρισα για το αιματηρό περιστατικό μέσα σε στάνη. Συνολικά συνελήφθησαν τρία άτομα για την επίθεση με θύμα έναν 43χρονο να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Για την αιματηρή συμπλοκή που έγινε το απόγευμα της Κυριακής, 26 Φεβρουαρίου, σε στάνη στη Λάρισα, η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας σχημάτισε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα για «απόπειρα ανθρωποκτονίας σε συνδυασμό με τη νομοθεσία περί όπλων».

Επιπλέον, συνελήφθησαν την Καθαρά Δευτέρα (27.02.2023), στα όρια του αυτοφώρου, δύο άτομα και συγκεκριμένα, μία αλλοδαπή γυναίκα για «ψευδή κατάθεση» και ένας άνδρας για «υπόθαλψη εγκληματία, ηθική αυτουργία σε ψευδή κατάθεση και για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών (παράνομη απασχόληση)».

Υπενθυμίζεται ότι σε στάνη της Λάρισας το απόγευμα της Κυριακής, 26 Φεβρουαρίου, οι δύο αλλοδαποί άνδρες διαπληκτίστηκαν αρχικά λεκτικά, αναφορικά με τον τρόπο εργασίας και στη συνέχεια ο ένας τραυμάτισε τον άλλον.

Σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας ένας 43χρονος Αλβανός, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά έπειτα από αιματηρό καβγά με συνάδελφό του, βοηθό κτηνοτρόφου, εργαζόμενος σε ποιμνιοστάσιο σε περιοχής στη Λάρισα.

Οι δύο βοηθοί του Λαρισαίου κτηνοτρόφου, ο 43χρονος Αλβανός και ο 38χρονος Πακιστανός, για λόγους που ερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας -σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία» νωρίς το απόγευμα προχθές Κυριακή, ενώ βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιο, διαπληκτίστηκαν για ασήμαντη αφορμή.

Τότε ο 38χpovos Πακιστανός με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, τραυμάτισε σοβαρά στην- κοιλιά τον 43χρονο Αλβανό.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε αρχικά στο σπίτι του και έπειτα σε νοσοκομείο της πόλης, όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Αργότερα, συνελήφθη και ο εργοδότης του θύματος, καθόσον, όπως προέκυψε, τον απασχολούσε παράνομα.  Επιπλέον, η αλλοδαπή σύζυγός του, κατέθεσε ψευδή στοιχεία σχετικά με την υπόθεση και συνελήφθη.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom