Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2023

Νέα Ιωνία: Η σχέση της συμμορίας με επίορκους αστυνομικούς και οι διασυνδέσεις με βαρυποινίτες (βίντεο)


Η δράση της συμμορίας πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω παρ’ όλα αυτά συνέχιζε να δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα του οργανωμένου εγκλήματος σχεδόν ανενόχλητα.

Με τις έρευνες της αστυνομίας να είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών του αιματηρού επεισοδίου στη Νέα Ιωνία, νέα στοιχεία για τη δράση της συμμορίας που είναι μέλη της έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε στο MEGA ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, προκύπτουν στοιχεία για σχέσεις των συγκεκριμένων ατόμων τόσο με γνωστούς βαρυποινίτες όσο και με επίορκους αστυνομικούς.

Η δράση της συμμορίας πηγαίνει αρκετά χρόνια πίσω παρ’ όλα αυτά συνέχιζε να δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα του οργανωμένου εγκλήματος σχεδόν ανενόχλητα.

Ο σκληρός πυρήνας και το βίντεο κλιπ

Πρόκειται για μια σκληρή συμμορία 15 - 20 ατόμων με Αλβανική υπηκοότητα, γνωστή στις Αρχές, αφού έχουν απασχολήσει ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

Βασικά μέλη της συμμορίας είναι 4 με 5 άτομα, τα οποία έχουν και διασυνδέσεις με ομοεθνείς τους φυλακισμένους ποινικούς σε πολλές φυλακές της χώρας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, η δράση της συγκεκριμένης συμμορίας, που όπως ακούγεται σε βίντεο κλιπ που έχουν αναρτήσει οι ίδιοι στο YouTube με χαρακτηριστική φράση «κάποιοι πρέπει να φύγουν», εμφανίζεται πίσω στο 2013 - 2014 όταν μέλη της προέβαιναν σε κλοπές και πουλούσαν «προστασία» σε μαγαζιά και οίκους ανοχής.

Σχέσεις με ιδιώτες και αστυνομικούς

Αίσθηση προκαλεί η πληροφορία ότι συνεργάζονταν με το κύκλωμα διαφθοράς της ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικούς οι οποίοι προστάτευαν και κάλυπταν παράνομες πράξεις.

Επιπλέον, πληροφορίες αναφέρουν και εμπλοκή ελλήνων ιδιωτών στις «δουλειές» της συμμορίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, έχουν πραγματοποιηθεί έλεγχοι της αστυνομίας σε προγενέστερο χρόνο, και συγκεκριμένα σε clubs της συμμορίας σε Σεπόλια και Γκάζι, με τη συμμετοχή και του τμήματος εκβιαστών.

Σημειώνεται ότι το περασμένο καλοκαίρι, οι «Lions» όπως αυτοαποκαλούνταν επέκτειναν την δράση τους και σε νησιά του Ιονίου, όπως η Ζάκυνθος.

https://www.tanea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom