Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2023

Νέα Ιωνία: Ταυτοποιήθηκαν 4 από τους 7 για τον θάνατο του 39χρονου σε καφετέρια (βίντεο)

 Σκληρή συμμορία με έδρα τα Σεπόλια

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών που άνοιξαν πυρ μέσα σε καφετέρια της Νέας Ιωνίας τα μεσάνυχτα της Τρίτης (21/2) με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ένας 39χρονος, που απλώς ήταν εκεί, για να παρακολουθήσει αγώνα ποδοσφαίρου.

Μία αδέσποτη σφαίρα φαίνεται πως τραυμάτισε θανάσιμα τον 39χρονο Αλβανό υδραυλικό που βρισκόταν στην καφετέρια για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα, όταν κάποιος από τους 7 εμπλεκόμενους στον καβγά άνοιξε πυρ με αποτέλεσμα 9 κάλυκες να προσγειωθούν μέσα στο μαγαζί.

Η Αστυνομία έχει ταυτοποιήσει 4 από τους 7 εμπλεκόμενους στον καβγά και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι άτομα γνωστά στις Αρχές καθώς φέρονται να αποτελούν μέλη μίας πολύ σκληρής συμμορίας Αλβανών με ποινικό παρελθόν καθώς ελέγχουν οίκους ανοχής αλλά και ναρκωτικά στο κέντρο της Αθήνας. 

Φέρονται να έχουν ως αρχηγείο τους γνωστό κλαμπ στα Σεπόλια και κάποιοι από αυτούς έχουν εργαστεί ως σωματοφύλακες σε γνωστούς τράπερς σε όλη την Ελλάδα.

Αναζητούνται ακόμα τρεις - Στο μικροσκόπιο και τα δύο τζιπ

Αναζητούνται τρία ακόμα άτομα ώστε να ταυτοποιηθούν και να συλληφθούν όλοι τους καθώς υπάρχει ο φόβος κάποιοι να επιχειρήσουν να διαφύγουν προς την Αλβανία.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και δύο τζιπ. Το μαύρο πολυτελές που ήταν σταθμευμένο στη γωνία της καφετέριας καθώς και το ασημί με το οποίο φέρονται να διέφυγαν μετά τους πυροβολισμούς.

Τέλος εξετάζονται και οι κάλυκες για να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλες επίθεση.

Ρεπορτάζ: Κώστας Στάμμου 

Δεν υπάρχουν σχόλια: