Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Αχαΐα: Την χτυπούσε και της άρπαξε το παιδί!


Αύριο Τετάρτη 8/02/2023, θα συζητηθούν στα Δικαστήρια της Πάτρας, τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο δικηγόρος Θανάσης Διαμαντόπουλος για λογαριασμό 50χρονης μητέρας ενός ανήλικου παιδιού, η οποία έχει καταγγείλει τον εν διαστάσει σύζυγό της για βιαοπραγία, κακοποίηση και αρπαγή ανηλίκου.

Παράλληλα θα συνεκδικαστούν και τα ασφαλιστικά μέτρα που εκείνος έχει καταθέσει, ζητώντας την επιμέλεια του τέκνου της.

Η γυναίκα έχει καταγγείλει πως ζει εδώ και καιρό «εφιάλτη», ο οποίος μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε, «κορυφώθηκε» με την αρπαγή του παιδιού τους από τον «άνδρα» της. 

Είναι καρκινοπαθής, ενώ όπως ισχυρίζεται η οικογένειά της, μετά τα όσα έχει τραβήξει νοσηλεύετηκε μέχρι και στην Ψυχιατρική Κλινική. 

Θα καταθέσει και αίτηση διαζυγίου, ζητώντας την πλήρη επιμέλεια του 6χρονου. Η μήνυση που θα κατατεθεί θα έχει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βίας και της αρπαγής ανηλίκου.

Ο δικηγόρος της, δήλωσε πως η γυναίκα είναι χειρουργημένη στο ισχίο, μετά από πτώση που είχε όταν είχε διαπληκτιστεί με τον εν διαστάσει σύζυγό της και εκείνος την έσπρωξε.

Ο εν διαστάσει σύζυγός της στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας κράτησε παράνομα το παιδί, παραβιάζοντας το νόμο και φυσικά άμεσα κατατέθηκαν ασφαλιστικά μέτρα!

Η οικογένεια διαμένει σε χωριό της Δυτικής Αχαϊας, αν και η γυναίκα είναι από την Πάτρα, γόνος γνωστής οικογένειας.

https://pelop.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: