Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023

Μηνύσεις & αγωγές από τον γιο του Θεοδωρικάκου στον Ταξίαρχο της Άμεσης Δράσης & στον Βασίλη Λαμπρόπουλο (βίντεο)

Νέα στοιχεία από την επικοινωνία του Ταξίαρχου, που κάνει την καταγγελία, με συγγενείς του

Με μηνύσεις και αγωγές, τόσο εναντίον του ανώτατου αξιωματικού που έκανε τις καταγγελίες για παρέμβαση του Τάκη Θεοδωρικάκου σε υπόθεση ναρκωτικών που αφορούσε τον γιο του, όσο και εναντίον του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου που έχει προχωρήσει σε σειρά αποκαλύψεων για την υπόθεση, απάντησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αλλά και ο γιος του ο οποίος ζητεί αποζημίωση 100.000 ευρώ για προσβολή της προσωπικότητάς του.

Μηνύσεις & αγωγές

Μετά τον Τάκη Θεοδωρικάκο, και ο γιος του καταθέτει μήνυση αλλά και αγωγή σε βάρος τους ανώτατου αξιωματικού που κατέθεσε στο Εσωτερικών Υποθέσεων πως ο υπουργός παρενέβη ώστε να μη συλληφθεί ο ίδιος και τρεις φίλοι του για κατοχή ναρκωτικών.

Μέσω ανακοίνωσης αναφέρει πως ζητά 100.000 ευρώ, τόσο από τον Ταξίαρχο της Άμεσης Δράσης όσο και από τον δημοσιογράφο των εφημερίδων «ΤΟ ΒΗΜΑ» και «ΤΑ ΝΕΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλου, για την προσβολή της προσωπικότητάς του.

«Εφεξής δεν πρόκειται να αναφερθώ στο θέμα, αφού η άθλια και πρωτοφανής επίθεση κατέρρευσε και έχει πλέον πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης».

Αναπάντητα ερωτήματα

Ωστόσο, η συμπεριφορά των τεσσάρων ειδικών φρουρών που κατέθεσαν πως στην κατοχή των νεαρών εντοπίστηκαν καπνικά προϊόντα δε δείχνει ότι ήταν ένας απλός έλεγχος.

Πολύ μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως για έναν τυπικό έλεγχο στο σημείο βρέθηκε ο επόπτης της βάρδιας.

Σύμφωνα με τον εσωτερικό κανονισμό της ΕΛ.ΑΣ, ο επικεφαλής της βάρδιας πηγαίνει σε ένα συμβάν μόνο όταν αυτό είναι σοβαρό, κάτι που στις αναφορές, όπως υποστηρίζουν οι αστυνομικοί, δεν υπήρχε.

Αρα για ποιον λόγο παρουσιάστηκε εκεί ο επόπτης;

«O γιος του υπουργού Θεοδωρικάκου ζήτησε από τους παρευρισκόμενους αστυνομικούς να μιλήσει με τον υπασπιστή του πατέρα του στο Υπουργείο. Μετά από αυτό, δέχθηκα εκ νέου τηλέφωνο από τον Αρχηγό, ο οποίος μου επανέλαβε με τον ίδιο επιθετικό τρόπο, την απαίτηση του να μην σχηματισθεί δικογραφία, να μην προσαχθούν και να αφεθούν ελεύθεροι», ανέφερε ο Ταξίαρχος στην κατάθεσή του στο Εσωτερικών Υποθέσεων.

Ταυτόχρονα, για έναν τυπικό έλεγχο όπως αναφέρουν, για ποιον λόγο ο επόπτης της βάρδιας στέλνει φωτογραφίες τόσο των αντικειμένων που βρέθηκαν στην κατοχή τους όσο και των ατόμων που ελέγχθηκαν στην πλατεία του Αμαρουσίου;

Οι φωτογραφίες αυτές κατέληξαν στο κινητό τηλέφωνο του ανώτατου αξιωματικού, διοικητή τότε της Άμεσης Δράσης, ο οποίος με την κατάθεσή του έβαλε «φωτιά» στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

«Σημειώνω ότι ουδεμιά ευθύνη έχουν οι υφιστάμενοι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν στο περιστατικό, οι οποίοι εξετέλεσαν εντολή δική μου, όπως και εγώ κατά τα ως άνω αναφερόμενα. Κλείνοντας ξεκαθαρίζω ότι οτιδήποτε μου συμβεί αποκλειστική ευθύνη θα έχει ο Υπουργός Θεοδωρικάκος και ο πρώην Αρχηγός Μιχάλης Καραμαλάκης».

Άγνωστο παραμένει μέχρι αυτήν την στιγμή πού βρίσκεται η δικογραφία της υπόθεσης καθώς, σύμφωνα με τη διαδικασία, θα πρέπει να καταλήξει στη Βουλή.

https://www.megatv.com/

Νέα στοιχεία από την επικοινωνία του Ταξίαρχου, που κάνει την καταγγελία, με συγγενείς του

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις με τη συγκάλυψη της υπόθεσης ναρκωτικών ουσιών που βρέθηκαν στην κατοχή της παρέας του γιου του Τάκη Θεοδωρικάκου.

Συγκεκριμένα, το MEGA και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, αφού παρουσίασε φωτογραφίες με τα ευρήματα, καθώς και φωτογραφίες με την καταγραφή των στοιχείων των τεσσάρων ατόμων, αποκαλύπτει νέα στοιχεία από την επικοινωνία που είχε εκείνο το βράδυ ο Ταξίαρχος της Άμεσης Δράσης, που κάνει έχει κάνει την καταγγελία, με συγγενείς του.

Συγκεκριμένα, φαινεται πως ο τότε διοικητής έχει ενημερώσει ανθρώπους από το συγγενικό του περιβάλλον.

Τα μηνύματα:

Η συνομιλία που είχε εκείνο το βράδυ ο Ταξίαρχος με συγγενείς του, φαίνεται να επιβεβαιώνει την υπόθεση συγκάλυψης καθώς τους ενημερώνει πως ο γιος του Τάκη Θεοδωρικάκου ήταν ένας εκ των συλληφθέντων για ναρκωτικές ουσίες.

– Πιάσανε τον γιο του Θεοδωρικάκου με… Τρέχουν τώρα μήπως διαρρεύσει

– Ποιος τον έπιασε

– ΔΙ.ΑΣ ήταν», λέγεται, μεταξύ άλλων, στα μηνύματα.

Όπως επισημαίνει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, η ημερομηνία που υπάρχει πάνω στα μηνύματα αποδεικνύει ότι ανταλλάχθηκαν το ίδιο βράδυ του ελέγχου και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. 

Δε θα μπορούσε κάποιος να τα αλλοιώσει για να κατασκευάσει αυτήν την ιστορία, σημείωσε ο αστυνομικός συντάκτης του Βήματος και των Νέων, για να προσθέσει ότι ξεπερνά τη λογική η σκέψη ότι κάποιος θα μπορούσε να «στήσει» όλη αυτήν την ιστορία μήπως χρειαστεί να την χρησιμοποιήσει 15 μήνες μετά.

https://www.megatv.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom