Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 6 - 1 τον Παναιτωλικό (φωτο)


Στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Ολυμπιακός υποδέχτηκε απόψε τον Παναιτωλικό για το τελευταίο παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, όπου έγινε ένα παιχνίδι που είχε επτά γκολ συνολικά!!!

Εμφανής από την αρχή η διαφορά δυναμικότητας των δύο ο ομάδων, ο μεν Ολυμπιακός φουλ επίθεση από το πρώτο λεπτό, ο δε Παναιτωλικός πρόσεχε την άμυνά του χωρίς επιτυχία, αλλά και χωρίς να απειλήσει ούτε μία φορά στο πρώτο ημίχρονο.... και στο δεύτερο που βγήκε μπροστά έφαγε τα περισότερα γκολ.... Φυσιολογική η συντριβή με 6 - 1.

Μόλις στο 9' ο Ολυμπιακός μπήκε μπροστά στο σκορ: Εκπληκτική μεταβίβαση του Εμβιλά προς τον Ροντινέι, ο οποίος κοντρόλαρε στα δεξιά, έκανε το γέμισμα στην περιοχή και ο Μπακαμπού, ο οποίος πρόλαβε τον γκολκίπερ του Παναιτωλικού, πλάσαρε στην κίνηση και 1 - 0.

Απόλυτος έλεγχος από τους παίκτες του Ολυμπιακού που κυκλοφορούν την μπάλα γύρω από την περιοχή του Παναιτωλικού, ο οποίος δεν μπορεί να αντιδράσει επιθετικά και προσπαθεί στα μετόπισθεν...

Στο 33' Ο Χουάνγκ τροφοδότησε τον Φορτούνη, ο Ντίας τον μάρκαρε μέσα στην περιοχή διώχνοντας σε κόρνερ. Ο διαιτητής έδειξε κόρνερ και όχι κάποια παράβαση, έγινε και τσεκ από το VAR.

Στο 45' ο Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 με τον Παπασταθόπουλο: Ο Φορτούνης γι' ακόμη μία φορά εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, ο Σωκράτης πήδηξε ψηλά προλαβαίνοντας τον Κοντογιάννη και με το κεφάλι βρήκε δίχτυα.

Ημίχρονο στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, Ολυμπιακός είχε την απόλυτη υπεροχή και προηγείται 2 - 0 του Παναιτωλικού.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε χωρίς αλλαγές, με τον Παναιτωλικό πιο δραστήριο επιθετικά να πετυχαίνει ένα γρήγορο γκολ,που όμως το χάρηκε για λίγο.

Στο 50' ο Παναιτωλικός μείωσε σε 2 - 1: Μετά από εκτέλεση κόρνερ, η μπάλα έφυγε στον Μόρσεϊ έξω από την περιοχή, εκείνος τροφοδότησε τον Κολοβό αριστερά της περιοχής, ο οποίος έκανε το γύρισμα και ο Καρέλης έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 61' ο Ολυμπιακός έκανε το 3-1: Ο Κώστας Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Χάμες Ροντρίγκες πήρε την κεφαλιά και ανέβασε ξανά τον δείκτη του σκορ.

Στο 64' ο Παναιτωλικός κοντά στο γκολ: Ο Ντίας συνεργάστηκε εξαιρετικά με τον Ντουάρτε, ο Ουρουγουανός έκανε την προβολή από κοντά, αφού είχε προλάβει τον Πασχαλάκη, αλλά αστόχησε....

Στο 67' τέταρτο γκολ ο Ολυμπιακός: Ο Χάμες Ροντρίγκες έκανε ένα όμορφο κοντρόλ μετά από αλλαγή παιχνιδιού δεξιά της περιοχής. Εκείνος τροφοδότησε τον Κανός, ο οποίος απέφυγε τον Μλάντεν και έκανε το 4 - 1.

Στο 75' πέμπτο γκολ για τον Ολυμπιακό: Ο Χάμες Ροντρίγκες εκτέλεσε πέναλτι, που κέρδισε ο Κανός από τον Κοντογιάννη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 5 - 1.

Στο 90' κι άλλο γκολ ο Ολυμπιακός: Ο Βαλμπουενά εξαπέλυσε βολίδα εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το έκτο γκολ.

Οι Πειραιώτες μετά από δύο ματς χωρίς νίκη και πολλή μουρμούρα ξέσπασαν απόψε στον ανήμπορο να τους παρακολουθήσει Παναιτωλικό με αποτέλεσμα μια μεγάλη νίκη γι' αυτούς και την πιό βαρειά ήττα της ομάδας του Αγρινίου με 6 - 1...

*Oί παίκτες των δύο ομάδων άφησαν λουλούδια για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7

*Αφιερωμένη στην εκστρατεία στήριξης των παιδιών που νοσούν από καρκίνο η 22η αγ. του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος(57' λ.τ. Μπα), Ροντινέι, Ραμόν, Εμβιλά, Χουάνγκ(76' Κασάμι), Γκάρι Ροντρίγκες(57' Κανός), Φορτούνης(78' Ελ Αραμπί), Χάμες(76' Βαλμποενά), Μπακαμπού.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κοντογιάννης, Λιάβας(69' Αποστολάκης), Λάρσον, Χουχούμης, Χατζηθεοδωρίδης(69' Μάρτενσόν), Μλάντεν, Ντίας, Κολοβός(83' Μπουζούκης), Μόρσεϊ(78' Νταγκό), Ντουάρτε, Καρέλης(83' Πέδρο).
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom