Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2022

Ζωγράφου: Μεγάλη κινητοποίηση και πορεία ενάντια στην έξωση της χαμηλοσυνταξιούχου (φωτο & βίντεο)

Κάτω από την πίεση των διαδηλωτών αποχώρησαν η αστυνομία και ο δικαστικός επιμελητής από το σπίτι της 

Μεγάλη κινητοποίηση ενάντια στην έξωση της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού και πορεία προς την κεντρική πλατεία του Ζωγράφου πραγματοποίησαν το απόγευμα σωματεία και φορείς που είχαν συγκεντρωθεί νωρίτερα στα Ανω Ιλίσια έξω από το σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, για να καταγγείλουν την έξωσή της από τα κοράκια.

Με την πορεία τους μεταφέρουν το μήνυμα της αλληλεγγύης και του αγώνα.

«Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός, κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός» και «Ούτε στην Αβύδου, ούτε πουθενά, τσακίστε τα κοράκια σε κάθε γειτονιά» τα συνθήματα που δονούν τους δρόμους της περιοχής.

Κάτω από την πίεση των διαδηλωτών αποχώρησαν η αστυνομία και ο δικαστικός επιμελητής από το σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου

Κάτω από την πίεση των διαδηλωτών, αποχώρησε ο δικαστικός επιμελητής, συνοδεία αστυνομικών δυνάμεων, από το σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου στου Ζωγράφου.

Την ώρα που είχε αρχίσει να μαζεύεται όλο και περισσότερος κόσμος για να συμμετάσχει στην κινητοποίηση ενάντια στην έξωση, ο δικαστικός επιμελητής και η αστυνομία, αποχώρησαν εισπράττοντας την οργή και τις έντονες αποδοκιμασίες των συγκεντρωμένων.

Θυμίζουμε ότι τα χαράματα, ο δικαστικός επιμελητής και η αστυνομία έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος, προσπαθώντας να πετάξουν έξω την συνταξιούχο.

Εργαζόμενοι, άνεργοι, αυτοαπασχολούμενοι και νέοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου στου Ζωγράφου. Εκεί που τα χαράματα δικαστικός επιμελητής και αστυνομία έσπασαν την πόρτα του διαμερίσματος προσπαθώντας να την πετάξουν έξω.

«Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία» τονίζουν οι διαδηλωτές.

Εργατικά Σωματεία και μαζικοί φορείς καταδικάζουν την προσπάθεια έξωσης φωνάζοντας «Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη».

«Ήρθαμε εδώ σήμερα να δώσουμε μια υπόσχεση στην κα. Ιωάννα ότι σήμερα θα κοιμηθεί στο σπίτι της και δε θα έχει το φόβο ότι αύριο το πρωί θα εμφανιστούν κάποιοι τραμπούκοι», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Βάλσαμος Συρίγος, γραμματέας της Ομοσπονδίας Οικοδόμων.

Στην κινητοποίηση παραβρίσκεται και ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom