Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Κιβωτός του Κόσμου: Σε διαμέρισμα στον Κολωνό ο πατήρ Αντώνιος και η πρεσβυτέρα - Ο έλεγχος από την Οικονομική Αστυνομία


Η έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στα σπίτια του πατρός Αντωνίου και της πρεσβυτέρας, Σταματίας Γεωργαντή τη Δευτέρα ήταν νομοτελειακή κίνηση προκειμένου να μην «εξαφανιστούν» χρήματα ή και έγγραφα που πιθανόν έχουν στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται με φόντο τις καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου.

Η έφοδος έγινε σε δύο σπίτια στον Κολωνό και σε εκείνο της Ραφήνας και μάλιστα στο ένα από τα δύο διαμερίσματα του Κολωνού, τόσο ο πατήρ Αντώνιος όσο και η πρεσβυτέρα ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια της έρευνας και σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ήταν συνεργάσιμοι με τις Αρχές.

Η Οικονομική Αστυνομία δεν έχει γνωστοποιήσει το τι βρήκε στα σπίτια όπου έγινε η έρευνα καθώς υπήρξε εισαγγελική παραγγελία για την έφοδο και όλα όσα κατασχέθηκαν μαζί με την έκθεση της κατάσχεσης θα δοθούν στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν έγγραφα, τραπεζικές κάρτες και χρήματα. Σημειώνεται ότι τις προηγούμενες ημέρες έγινε γνωστό ότι υπήρξε  έγγραφη επιβεβαίωση τράπεζας ότι η πρεσβυτέρα επισκέφτηκε υποκατάστημά της για να πάρει το περιεχόμενο της θυρίδας της.

https://www.enikos.gr/

Διαβάστε επίσης:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom