Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Θεσ/κη: 68χρονος εντοπίστηκε απανθρακωμένος μετά από φωτιά σε διαμέρισμα (βίντεο)


Σε έναν 68χρονο άνδρα ανήκει η απανθρακωμένη σορός που εντοπίστηκε λίγο νωρίτερα σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στην περιοχή Φάληρο της Θεσσαλονίκης, μετά από πυρκαγιά που ξέσπασε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πριν ξεσπάσει η φωτιά ο άτυχος άνδρας ήταν στο διαμέρισμα με τη σύζυγό του, η οποία ωστόσο κάποια στιγμή χρειάστηκε να βγει για ψώνια.

Όταν επέστρεψε αντιλήφθηκε ακριβώς τι είχε συμβεί και επιχείρησε και η ίδια με υπεράνθρωπες προσπάθειες να σβήσει τη φωτιά. Ο 68χρονος ωστόσο βρέθηκε απανθρακωμένος στον καναπέ του σπιτιού από όπου φέρεται να ξεκίνησε και η φωτιά.

Να σημειωθεί, ότι στο σημείο αναμένεται από στιγμή σε στιγμή η άφιξη ιατροδικαστή, ενώ το ανακριτικό τμήμα της πυροσβεστικής διερευνά τα αίτια από τα οποία προκλήθηκε η πυρκαγιά.

Ο αντιπύραρχος και υποδιοικητής του πρώτου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, Γιώργος Καριώτης, τόνισε ότι «14.37 ενημερώθηκε η υπηρεσία μας για πυρκαγιά σε διαμέρισμα 4ου ορόφου. Κινητοποιήθηκαν άμεσα 4 οχήματα με 10 πυροσβέστες. Με την άφιξη μας έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και διαπιστώθηκε απανθρακωμένος άνδρας ηλικίας 68 ετών στο χώρο του διαμερίσματος».

https://www.grtimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom