Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022

Καμερούν: Τουλάχιστον 14 νεκροί από κατολίσθηση - Συγκλονιστικές εικόνες


Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους χθες από μια κατολίσθηση που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια μιας κηδείας σε μια δημοφιλή συνοικία της Γιαουντέ, πρωτεύουσας του Καμερούν, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής.

Τέσσερα πτώματα καλυμμένα με λευκά σεντόνια απομακρύνθηκαν νωρίς το βράδυ από την αστυνομία στη δημοφιλή συνοικία της Νταμά, στα ανατολικά προάστια της Γιαουντέ, ανέφερε ένας δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που βρέθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες πανικόβλητους κατοίκους που αναζητούσαν αγαπημένα τους πρόσωπα και διασώστες που προσπαθουσαν να φτάσουν στο σημείο της τραγωδίας.

Πολλές οικογένειες είχαν κατασκηνώσει σε μεγάλες σκηνές σε ένα ανοιχτό χώρο στην κορυφή ενός λόφου όταν το έδαφος υποχώρησε, είπαν στο Γαλλικό Πρακτορείο κάτοικοι.

«Μεταφέρουμε πτώματα στο νεκροτομείο του κεντρικού νοσοκομείου, ενώ η έρευνα για άλλους ανθρώπους, ή πτώματα, συνεχίζεται», δήλωσε στα μέσα ενημέρωσης ο Νασερί Πολ Μπέα, κυβερνήτης της περιοχής.

Εικόνες που κάνουν τον γύρο των social media δείχνουν κόσμο να έχει θαφτεί κάτω από το έδαφος, ενώ ο κόσμος που βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας είναι σε κατάσταση σοκ.

Δείτε βίντεο:

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: