Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022

Αγρια επίθεση δέχθηκε ο Βασίλειος Κωστέτσος στο κέντρο της Αθήνας (φωτο)


Eπίθεση στο κέντρο της Αθήνας καταγγέλλει πως δέχτηκε το βράδυ της Πέμπτης 11/8 ο Βασίλειος Κωστέτσος.Μαζί του ήταν κι ένας φίλος ο οποίος νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Όλα συνέβησαν, όπως αναφέρει σε αναρτήσεις του στο Instagram, την ώρα που έκανε βόλτα με ένα φίλο του στο Σύνταγμα.

«Στην καρδιά της Αθήνας! Πριν από λίγο στα σκαλιά της πλατείας Συντάγματος όπως κατεβαίνουμε να πάμε προς Ερμού, έπεσε ένα μπουλούκι από αλλοδαπούς- Αλγερινοί η Πακιστανοί- με σκοπό να μας κλέψουν, κλείνοντας μας τον δρόμο. Αντιληφθήκαμε αμέσως την πρόθεσή τους για κλοπή και ώσπου να αντιδράσουμε, πετώντας μας μπουκάλια, χτύπησαν τον φίλο μου με στιλέτο στο πρόσωπο τραυματίζοντας τον, εμένα με πέταξαν με την μούρη από τα σκαλιά, και αστυνομία πουθενά! Ύστερα θέλουμε και τουρισμό! Καμία προστασία, αίσχος” έγραψε ο γνωστός σχεδιαστής.

Remaining Time 0:00
 

Στη συνέχεια ο Βασίλειος Κωστέτσος δημοσίευσε φωτογραφίες με εκείνον και τον φίλο του από το 401 στρατιωτικό νοσοκομείο, όπου μετέβησαν για τις πρώτες βοήθειες.

Οργισμένος ο Βασίλειος Κωστέτσος

Μέσα από το νοσοκομείο ο σχεδιαστής συνέχισε τις αναρτήσεις, γράφοντας: “Καταλαβαίνω ότι είναι μήνας Αύγουστος. Καταλαβαίνω ότι παίρνουν άδειες οι αστυνομικοί. Από την άλλη όμως η Αθήνα δεν ήταν όπως παλιά. Όπως σε όλες τις πρωτεύουσες που σφύζουν από τουρισμό, θα έπρεπε να μεριμνήσουν ιδίως στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, να υπάρχει αστυνομία. Είναι απαράδεκτο ότι δεν υπήρχε κανένας. Και να απειλούν με μαχαίρια να σε χαρακώσουν”.

Ο Βασίλειος Κωστέτσος υπέστη ελαφριά διάσειση από το μπουκάλι το οποίο, όπως καταγγέλλει, εκσφενδονίστηκε στο κεφάλι του, ενώ τραυματίστηκε από την πτώση στον αγκώνα, τη μέση και τον αυχένα. Ο γνωστός σχεδιαστής αφού έλαβε τις πρώτες βοήθειες, επέστρεψε στο σπίτι του, όμως ο φίλος του νοσηλεύεται. “Ο φίλος μου με μαχαιρωμένο πρόσωπο και κάταγμα στη μέση, που τον πέταξαν από τις σκάλες, έμεινε μέσα στο νοσοκομείο” ανέφερε.

https://www.enikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom